2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 40 پست
چرت گفته. اینقدر این مردها دروغ میگن که حد نداره.  شمام ناراحت نباش. اگه متولد 76 هستی هنوز خو ...

عزیزم متولد ۷۴ هستم.۷۶ سال تولدخواهرمه.واقعا یعنی ۵تومن مبلغ زیادیه وممکنه مردارووسوسه کنه؟؟؟

عزیزم متولد ۷۴ هستم.۷۶ سال تولدخواهرمه.واقعا یعنی ۵تومن مبلغ زیادیه وممکنه مردارووسوسه کنه؟؟؟

بله. زیاده. حواستو جمع کن. مردا روی یک و نیم هم حساب میکنن که اداره کاره چه برسه به 5 تومن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. باور کن. مردی که چشمش به دست زنش باشه صد تا ایراد داره. 

آخه یه جوری رفتارمیکنه که انگارهیچ ایرادی نداره درحالی که پرازایراده!

میشه بهت درخواست دوستی بدم گلم؟؟میخوام باهات درباره اش بحرفم.البته الان گوشیم شارژنداره

آخه یه جوری رفتارمیکنه که انگارهیچ ایرادی نداره درحالی که پرازایراده! میشه بهت درخواست دوستی بدم گل ...

اینقدر خواستگاری رفته که حرفه ایی شده. عزیزم اینها کاسب هستند نه مرد زندگی. کسی که کلی چیزا رو ازت مخفی کرده و به هوس مال زن جلو اومده به درد نمیخوره. 

اتفاقا یه بار علنی گفت که زن باید کارت حقوقیش روبده به آقاش!بهم گفت که بعدازازدواج حقوق توهم خرج زند ...

خودت حساب کن . آخه 11 تومن رو ماهیانه میخود چه طور خرج کنه ؟ زندگی دو نفره مگه چقدر خرج داره؟ 

اون کارتت رو میگرفت و میرفت برای خودش ماشین و خونه و زمین میخرید. هیچچیشم به اسمت نمیکرد و میگفت حقوقت توی خونه  خرج میشه.

جدی؟!میشه درباره اش بگی عزیزم؟

اینجا بگم که مثنوی هفتاد من میشه. خلاصش اینکه خواهرم معلم بود. حقوقشم بد نبود همون اول شوهرش برنامه ای ریخت که حقوقشو بده با هم خرج زندگی کنن. یه سال نشده بود که جوری اختیارات رو از خواهرم گرفت که اجازه نمیداد خواهرم یه بلوز واسه خودش بخره! همش جنگ و دعوا ولی آقا با اینکه امریکا دیده و استاد دانشگاه بود از رو نمیرفت. حالا هم بعد از بیست و چندسال تو همین زمینه مشکل دارن...