2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 40 پست

والا این آدم پررویی که شما تعریف میکنی خیلی بعید میدونم ناراحت بشه. شاید فیلم دراورده یا بخاطر این  که یه دختر شاغل رو از دست داده ناراحت شده. 

کسی که علنا روی حقوق زن مانور بده خیلی روش زیاده. 500 جا رفته خواستگاری ، 500 جای دیگه هم میره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی به خاطرشوهرناراحت نیستم عزیزم‌.به خاطراینکه ردش کردم ناراحتم.حس میکنم ناراحتش کردم

اولا به جهنم که ناراحت شد/دوما از من به شما نصحیت به هیچ کسی وابسته نشو تا خطبه عقدو  جاری نکردن/ فقط حرف بزن وهمیشه بین خوف و رجا فرض کن واصلا وابسته نشوو احتمال بده هر لحظه ممکنه تو تحقیق و... بهم بخوره و اینکه خواستگارت دنبال پولت بوده نه خودت!!!

عشق رسوایی محض است که حاشا نشود....عاشقی با اگر،و،شاید و،اما نشود....
دقیقا به خاطراینکه یه دخترشاغل روازدست داده ناراحت شده

خوب پس شما برای چی ناراحتی؟ 

حالا اگه خیلی دلت براش میسوزه بهش بگو هر ماه بیاد دستی یه چیزی از حقوقت بهش بدی! 

خودش چکاره بود؟ حقوقش کم بود؟

دقیقا خیلی حسابگره.میگه که زن شاغل خوبه چون قدرپول رومیدونه والکی خرج نمیکنه

والا چند تا از فامیلهای ما هستن که زنهاشون خونه دارن. از همه هم پولدار ترن. 

اون چرت و پرت گفته. عقل معاش داشتن ربطی به کارمند و .. نداره. روش نشده بگه کارت حقوقتو میخوام ، اینطوری گفته که آبرومندانه تر باشه.

خوب پس شما برای چی ناراحتی؟  حالا اگه خیلی دلت براش میسوزه بهش بگو هر ماه بیاد دستی یه چیزی از ...

چون من آدمی هستم که نمیتونم ناراحتی بقیه روتحمل کنم وخودمم ناراحت میشم.الانم چون ردش کردم عذاب وجدان گرفتم.نمیدونم چرااینطوری هستم!

حقوق اون شش میلیونه وحقوق من ۵میلیونه.

خودش میگه که من یه ریال ازکسی نمیگیرم (واقعااینوراست گفته)ولی زندگی مشترک فرق داره وحقوق زن هم باید توخونه خرج بشه

اولا به جهنم که ناراحت شد/دوما از من به شما نصحیت به هیچ کسی وابسته نشو تا خطبه عقدو  جا ...

چه نصیحت های خوبی کردی عزیزم.ممنونم گلم.ولی من چون اولین تجربمه اینطوری وابسته شدم

والا چند تا از فامیلهای ما هستن که زنهاشون خونه دارن. از همه هم پولدار ترن.  اون چرت و پرت ...

اتفاقا یه بار علنی گفت که زن باید کارت حقوقیش روبده به آقاش!بهم گفت که بعدازازدواج حقوق توهم خرج زندگی میشه

چون من آدمی هستم که نمیتونم ناراحتی بقیه روتحمل کنم وخودمم ناراحت میشم.الانم چون ردش کردم عذاب وجدان ...

چرت گفته. اینقدر این مردها دروغ میگن که حد نداره. 

شمام ناراحت نباش. اگه متولد 76 هستی هنوز خواستگارای خوب و با شعور زیادی خواهی داشت.

اسی شغلت چیه؟ حواست باشه. 5 تومن خیلی ها رو وسوسه مبکنه و وادار به دروغ یا پنهان کاری. همون اول کار نذار خواستگارا حقوقتو بفهمن

چون من آدمی هستم که نمیتونم ناراحتی بقیه روتحمل کنم وخودمم ناراحت میشم.الانم چون ردش کردم عذاب وجدان ...

عزیزم کسی که از دیگری یه قرون پول نمیگیره ، یعنی هیچ وقت نمیگیره چه طرف زنش باشه یا باباش یا سوپر سر کوچه. اینا اداهای الکیه که گول بزنن دخترا رو.