2777
2789
عنوان

ناراحتم

294 بازدید | 40 پست

سلام.من باآقایی به قصد ازدواج آشناشده بودم.اوایل خیلی خوب بودولی اواخرمتوجه شدم که خیلی روی حقوق وشاغل بودن من حساب بازکرده.همش میگفت که حقوقت چنده؟بیشتر هم میشه؟!شوهروبچه ات هم میتونن ازمزایای شغلت استفاده کنن؟میخوای باحقوقت چیکارکنی؟!هی میگفت که زن بایدشاغل باشه ومرد وظیفه نداره خرج زنش روبده وحقوق زن کامل بایدتوزندگی خرج بشه واینا.کلا هم فقط خواستگاری دخترای شاغل میرفت.ازاین رفتارش خوشم نیومدومتوجه شدم که یه ریال هم نمیخوادبرای زن آینده اش خرج کنه.تازه میخواست زنش هم یه کدبانوی تمام عیارهم باشه!ازنظراخلاقی هم باهم متفاوت بودیم.ازنظرخانوادگی هم اواخرمتوجه شدم که پدرش اعتیادداره وزن صیغه میکرده!!!!ولی ایناروخیییلی دیروبه زوربهم گفت وگذاشت زمان بگذره ومن بهش وابسته بشم وبعدایناروبهم گفت!خب خانواده من قبول نمیکنن که باهمچین خانواده ای وصلت کنن.پس من هفته پیش درکمال احترام بهش گفتم که ما ازهمه نظرباهم تفاوت داریم ورابطه روتمام کردم.اونم منطقی برخوردکردولی ناراحت هم شد.منم الان عذاب وجدان گرفتم که چرا جواب نه دادم.چیکارکنم که این احساسم ازبین بره؟

یعنی واقعا بخاطر یه همچین آدمی ناراحتی!!!! بیخیال بابا..همین‌ که قبل ازدواج فهمیدی و خودت رو نجات دادی خوشحال باش

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم کسی ک ب خاطر پول میاد جلو 

اصن ارزش فکر کردن نداره 

چ برسه اینکه بخوای بخاطرش ناراحت بشی

حالا هم ب کارای مورد علاقت برس تا از فکرش بیایی بیرون

همیشه در یادم خواهی ماند 🖤
جدی؟!یعنی خیلی آدم مزخرفیه؟

صد در صد...مطمعن باش خیلی موقعیت های بهتری گیرت میاد....یه همچین آدمی اگه فردا به هر دلیلی نتونستی بری سر کار میذارتت کنار

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد

ب نظرم کسی ک ب خاطر پول میاد جلو  اصن ارزش فکر کردن نداره  چ برسه اینکه بخوای بخاطرش نار ...

واقعا؟!

آخه دوستم بهم میگه که یه روز یکی به تو جواب ردمیده چون تویکی رورد کردی واین کارت کارما داره!😐

واقعا؟! آخه دوستم بهم میگه که یه روز یکی به تو جواب ردمیده چون تویکی رورد کردی واین کارت کارما داره ...

نه ربطی نداره

شما اگر خدایی نکرده بدبخت بشین دوستتون میاد جاتون زندگی میکنه ؟ 🤔

قطعا نه 

پس شما ب خاطر زندگی خودت این کارو کردی 

و مطمئن باش کار بسیار درستی انجام دادی ❤️

همیشه در یادم خواهی ماند 🖤
وای شوهر چیه اصلا غصه نخور خوشحال باش زندگی کن از آزادیت لذت ببر.اگه دفعه بعد با کسی آشنا شدی از کار ...

آره دیگه برام تجربه شد.ولی ایشون اول ازکارم ودرآمدم پرسیدوبعدجلواومد

وای شوهر چیه اصلا غصه نخور خوشحال باش زندگی کن از آزادیت لذت ببر.اگه دفعه بعد با کسی آشنا شدی از کار ...

ولی به خاطرشوهرناراحت نیستم عزیزم‌.به خاطراینکه ردش کردم ناراحتم.حس میکنم ناراحتش کردم

ولی به خاطرشوهرناراحت نیستم عزیزم‌.به خاطراینکه ردش کردم ناراحتم.حس میکنم ناراحتش کردم

کسی که خیلی راحت اجازه داده توقعاتشو بیان کنه تو ناراحتی که ناراحتش کردی بابا بی خیال اونی که خواستگاری دخترایی که همه کار و پول دارن رفته باید براش چنین مسئله ای عادی باشه