2821
2789
عنوان

جراحی چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 24997 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند کیلو بدون مامان شما فکر کنم اسلیو مناسب تر بوده برای مادر و فرق بای پس و مینی بای پس چیه 

مامانم فکر کنم ۱۲۰ اینا بود وزنش و برد رو ۱۳۰ که بی ام ای بدنش برا بالاتر.مثلا اگه بای پس معده اندازه لیوان میشه میینی بای پس اندازه فنجون میشه و جذب بدنی خیلیییی میاد پایین مدام درحال امپول زدن و مکمل خوردن و..‌

عوارص فقط ریزش مو و شل شدن پوست بدن هست که ریزش مو میگن موقتی برمیگرده از لحاط رواتی همسرم یه مقدار ...

عزیزم همسرتون چاق بود از نظر جنسی هم ضعیف بود ایا؟ 

الان بهتر شده بعد عمل؟

اخه همسر من ۱۴۲ کیلو وزنشه و‌کلا وضعیت فعالیت جنسیش صفره میخام ببینم امیدی ب بهبود بعد عمل هست؟

عزیزم همسرتون چاق بود از نظر جنسی هم ضعیف بود ایا؟  الان بهتر شده بعد عمل؟ اخه همسر من ۱۴۲ کی ...

سلام عزیزم دقیقا منم همین مشکل دارم نه متاسفاته تعییری نکرده از اول میل جنسیش کم‌بود الانم‌همونه منم فکر میکردم‌خوبه بشه ولی نشد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
 من 210 کیلو وزن داشتم الان وزنمو به ۱۵۰ کیلو رسوندم قصد جراحی اسلیو یا بای پس معده دارم میخواس ...

من پیش دکتر طولابی اسلیو کردم راضی ام وزنم نود و چهار کیلو بود الان بعد دو ماه هفتاد و هفت کیلو هستم عمل ساده ایه فقط مردم گنده و خطرناک جلوه اش دادن نترس و با خیال راحت برو 

من خودم تهران زندگی می کنم ولی کلی تحقیق کردم و بهم دکتر باقری رو معرفی کردن برای عمل اسلیو معده که کرج هستن. گفتم دیگه 1 ساعت راهه، رفتم پیش ایشون و با راهنمایی های ایشون و تصمیم خودم البته و کلی تحقیق بازم تصمیم گرفتم پیش ایشون عمل رو انجام بدم. الان 7 ماه گذشته از عملم و خداروشکر هیچ مشکلی ندارم. من شماره ایشونو میذارم اگه خواستین برا مشاوره به ایشون مراجعه کنید.

09396431423

به نظر من بهترین دکتر برای انجام جراحی هی چاقی برای اینکه از چاقی های وحشتناک تون خلاص بشید دکتر مهدی جلالی هستش که خیلی هم اتفاق معروفه و من خودم یکی از آشنا هام تو تهران پیش دکتر جلالی عمل کرد خیلی راضی بود.http://drmehdijalali.ir/اینم لینک سایتش میتونید برید نمونه کارها شو ببیند

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز