2821
2789
عنوان

جراحی چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 24997 بازدید | 61 پست

تو تهران دکتر میترا معنوی رو بهتون معرفی میکنم خداخیرش بده عمل لاغری بالون معدهدوستمو انجام داده بود نتیحه خوبی گرفته ازشhttps://doctormanavi.com/ اینم اردس سایتش میتونید برید نمونه کاراشو و مقالاتشو در این باره بخونید

نگران نباش این جراحیا الان تو همه کشورای دنیا داره انجام میشه. حتما برو پیش دکتر میترا معنوی تو تهران خیابون شریعتی کمکت میکنه و فلوشیپ فوق تخصصی داره تو این زمینه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین دکتر لاغری در اصفهان با جراحی اسلیو معده : https://www.drmhz.ir/contact-doctor/ توسط دکتر محمد هرندی زاده فوق تخصص لاپاراسکوپی و متخصص جراحی چاقی، عمل اسلیو یکی از راه های کم کردن وزن بدن با روش جراحی معده یا اسلیو معده است که با هدف کاهش حجم معده در افرادی که درگیر چاقی و اضافه وزن بالایی هستند انجام می‌گیرد.

من خودم تجربه جراحی ندارم. اما چون تو بخش اداری بیمارستان مدرس کار میکنم، پزشکای خوبش هم میشناسم. دکتر ملک پور که رئیس بخش بیمارستان مدرسه رو معرفی کردم به زن عموم برای اسلیو معده و خداروشکر راضی بود. 

من پیش دکتر ناصر ملک‌پور عمل اسلیو معده انجام دادم و واقعا از نتیجه‌اش راضی هستم. هم کارشون خیلی خوبه هم خیلی خوش برخورد هستن و ادم پیششون احساس راحتی میکنه. 

سلام بنده جراحی لاغری رو پیش دکتر علی الماسی در تهران انجام دادم و بشدت راضی بودم از نتیجه برای دیدن ...

سلام عزیزم .من هم وقت مشاوره با دکتر الماسی دارم میخواستم روند کار ایشون رو بدونم بعد از مشاوره تا تعیین وقت عمل چقدر طول میکشه؟ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام عزیزم .من هم وقت مشاوره با دکتر الماسی دارم میخواستم روند کار ایشون رو بدونم بعد از مشاوره تا ت ...

عزیزم منم 7 سال پیش با دکتر علی الماسی جراحی اسلیو انجام دادم شما رفتی مشاوره؟اصلا نگران نباش انقدر انرژی خوددکتر مثبته که اصلا آدم دلش نمیاد استرس بگیره😂

فکر کنم بستگی داره کی بری چون اکثرا سرشون شلوغه اما اونموقع که من رفتم دو ماه بعد مشاورم عمل کردم خیلیم خدایی راضیم نه دردی نه عوارضی😍

سال 98 عمل اسلیو معده کردم 118 کیلو بودم الان 77 کیلوام 

فشارخون داشتم الان دیگه قرص نمیخورم 

انگار زندگی دوباره از 0 شروع تازه داشته   

یه ادم دیگه شدم 

اعتماد به نفسم برگشته   

همیشه ارزو داشتم یه زن مستقل با اعتماد به نفس باشم 

خداروشکر دارم کم کم بهش میرسم   

پیش دکتر سیدعلیرضا صدر عمل کردم تو اینستاگرام بزنی پیچش میاد بالا

رژیم گرفتم اما الان روری این وزن گیر کردم و بعضی وقتا دو سه کیلو بالا پایین میاد وزنم اما لاغر نمیشم

سلاممم 

شما عمل اسلیو انجام دادین؟ 

راضی هستین ؟

اوکی بود 

کجا عمل کردین 

دکترتون کی بودن 

و خدایی ک ب شدت کافیست

2829
2828
2791
2779
2792