2821
2789

من 210 کیلو وزن داشتم الان وزنمو به ۱۵۰ کیلو رسوندم قصد جراحی اسلیو یا بای پس معده دارم میخواستم راهنماییم کنید و کسایی که عمل کردن نظر بدن کدوم بهتره ؟ آیا عوارضی داشتن ؟ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام من همسرم ۶ ماه عمل اسلیو کرده خیلی راضی هست از وزن ۱۸۰ به ۱۱۰ رسبده خیلی لاغر شده فقط غدا خیلی کم‌میتونه بخوره چون ۸۰ درصد معده رو برداشتن اولا فقط مایعات و سوپ اما الان عداش بیشتر شده همه چیر میخوره فقط به مقدار کم دکترش هم محسن سوری تو بیمارسنان لقمان تهران عمل گرده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بای پس اصلا خوب تیست و عوارض داره و باز چاق میشی اسلیو از همه روش ها بهتر

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام من همسرم ۶ ماه عمل اسلیو کرده خیلی راضی هست از وزن ۱۸۰ به ۱۱۰ رسبده خیلی لاغر شده فقط غدا خیلی ...

عوارضی داشته عملشون ؟ راسته که میگن خیلی درد داره و سنگینه و از نظر روانی تاثیر میذاره 

من چند نفرو میشناسم اونایی که اسلیو کردن بعد یه مدت برگشتن و چاق شدن دوباره.

ولی اونایی که بای پس کردن همچنان لاغر و خوشتیپ.

چون تو اسلیو اگه اراده نداشته باشی و باز پرخوری کنی معده جا باز میکنه و چاق میشی

بای پس اصلا خوب تیست و عوارض داره و باز چاق میشی اسلیو از همه روش ها بهتر

اره شنیدم بخاطر این که قسمتی از روده رو برمیدارن ویتامین جذب بدن نمیشه و باعث پوکی استخوان میشه 

عوارضی داشته عملشون ؟ راسته که میگن خیلی درد داره و سنگینه و از نظر روانی تاثیر میذاره

عوارص فقط ریزش مو و شل شدن پوست بدن هست که ریزش مو میگن موقتی برمیگرده از لحاط رواتی همسرم یه مقدار عصبی تر شده و حساس تر ولی اینا همشون موقتی لاغری به همه اینا میرزه 

اره شنیدم بخاطر این که قسمتی از روده رو برمیدارن ویتامین جذب بدن نمیشه و باعث پوکی استخوان میشه  ...

دقیقا اسلیو مطمعن تر

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز