2821
2789
عنوان

جراحی چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 24997 بازدید | 61 پست
عزیزم شظما با این وزن باید وای پس کنید برید پیش دکتر صفری اگه بخوای شماره تلفن اش رو بدم

بای پس اصلا خوب نیست اسلیو از همه روش ها بهتر و مطمعن تر 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند نفرو میشناسم اونایی که اسلیو کردن بعد یه مدت برگشتن و چاق شدن دوباره. ولی اونایی که بای پس ک ...

برعکس گفتی گلم اون بای پس که وزن برمیگرده و کلی هم عوارص داره اسلیو بعد چتدسال بخواد چاق بشه فوقش چند کیلو و دیگه به وزن اولیه برنمیگرده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عوارص فقط ریزش مو و شل شدن پوست بدن هست که ریزش مو میگن موقتی برمیگرده از لحاط رواتی همسرم یه مقدار ...

من همین جوری پوستم خیلی شل شده ریزش مو هم با قرص میشه کنترل کرد واقعا چیزی بهتر از لاغری و سالم بودن نیست خیلی ها درک نمیکنن

برعکس گفتی گلم اون بای پس که وزن برمیگرده و کلی هم عوارص داره اسلیو بعد چتدسال بخواد چاق بشه فوقش چن ...

نه من درست گفتم . نمونش خواهرم که از ۱۵۰ به ۸۰ رسید ولی به مرور باز چاق شد و الان ۱۱۸ هست

نه من درست گفتم . نمونش خواهرم که از ۱۵۰ به ۸۰ رسید ولی به مرور باز چاق شد و الان ۱۱۸ هست

من چون قدم بلنده وزن ایده آلم باید ۱۰۰ کیلو باشه نیاز ندارم که خیلی وزن کنم

چرا مشکلی پیش اومد براتون پیش کدوم دکتر

مامانم انجام داده.خود عمل خوب انجام شده و پزشکشون فدق تخصص همین عمل و دارن که فکر کنم تو ایران ۵ نفر دارن اگه اشتباه نکنم بقیه جراح عمومین.ولی خب وزنش دیگه استپ نمیکنه خیلییییی لاغر شده صورتش ریخته همش بی حاله نمیتونه وایسه سرش گیج میره رنگ پریدست و...صورتش انگار مریضه.دکترش اشتباه کرده مینی بای پس کرده همون مینی کافی بود

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز