سلام لطفا هرکی میدونه جوابموبده من ان تیم خوب عدد۱٫۲بود ولی ازمایش خون دوم ریسک سندروم داون ۱از۷۰بود دیگه امنیوسنتزکردم وخداروشکر جوابش مشکلی نداشت چون هزینه ش بالا دیگه پول انومالیونداشتم..الان هفته ۳۷به نظرتون نی نیم سالمه؟؟همش استرس دارم😢😢😢
انشالله سالمه ولی آنومالی ماله اعضای بدنه ، و آمینو ماله کروموزومها هست . من تو آنومالی فهمیدن شریان رحم فشارش بالاست قرص دادن . ولی خوب دیگه شما آخرشی به دلت بد راه نده و مطمئن باش سالمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم آمنیوسنتز کردم. آمنیوسنتز مشکلات مربوط به سندرم بررسی میکنه آنومالی از نظری جسمی جنین بررسی میکنه. یعنی ربطی به هم ندارن. استرس و نگرانی به دلت راه نده. مشکلی نیست.
نزدیک چهار تومن امنیوسنتزبودفقط.من چون سونوزیادرفتم واسه بندناف دورگردن بودوهزینه های دکترو نزدیک هش ...
کجا رفتی من بیمارستان امام خمینی ازم گرفتن وازمایشگاه روناش بررسی کرد کلا شد یک ونیم.نی نی مم بیس روزه دنیا اومده الهی شکر سالمه.درضمن انومالی تو میرفتی همین امام خمینی هزینه ت خیلی کمتر میشد من سه ساعت ونیم سونو شدم هم شکمی هم واژینال شد صد وشصت وهفت تومن.ایشالا که مشکلی نیس نگران نباش
از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍