2777
2789
عنوان

امنیوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 26 پست
 کمه کم باید ۱۰ یا ۱۵ تومن بزاریم کنار بخاطر همین خرجاست ۵ سال اصلا به بچه فکرم نمیکنیم ولی کلا ...

همش تقصیر همین ازمایشایه مزخرفه که هردفعه یه بامبول جدیدمیزارن من که دیگه رمقی برای بچه دوم ندارم...از بارداری متنفرم

کجا رفتی من بیمارستان امام خمینی ازم گرفتن وازمایشگاه روناش بررسی کرد کلا شد یک ونیم.نی نی مم بیس رو ...

من خرم ابادم.فقط یه میلیون دکتر گرفت ازمایشگاه پارسه جواب داد..شماریسکتون چندبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم انشالاشمام سلامت باشید..من دقیق یک ماه طول کشید ریسک شماچندبود

چقد زیاد دیگ نفسی بهم نمونده .من.۱به ۱۸۲.ینی امکانش هست دیرتر از تاریخ جواب دهی جواب بدن؟ .۶مهر امنیو شدم قبض جواب دهی واسه ۲.ابانه .ینی میشه زودتر یا دیر تر جواب بدن؟.اگ خدایی نکرده مشکلی باشه تا چند هفته پزشک قانونی مجوز سقط رو میده؟

همش تقصیر همین ازمایشایه مزخرفه که هردفعه یه بامبول جدیدمیزارن من که دیگه رمقی برای بچه دوم ندارم... ...

اره بخدا همش این ازمایش ها خرج و میبره بالا منم خواهرم همش ازمایش میداد همه ازمایش ها هم گرون اینم از ترسش هرچی میگفتن میرفت انجام میداد که بچه سالم باشه امینوسنتز داد ۵ سال پیش ۱۵۰۰ میگفتن نی نی منگلِ ولی ماشالله الحمدالله انقدر باهوشه و با دقت فقط تو دوران بارداری استرس میده به مادر

چقد زیاد دیگ نفسی بهم نمونده .من.۱به ۱۸۲.ینی امکانش هست دیرتر از تاریخ جواب دهی جواب بدن؟ .۶مهر امنی ...

من یه جواب اورژانسی سه روزباهزینه ۶۰۰تومن جداگانه درخواست دادم که فقط سه کروموزوم اصلیوبررسی کردن.بعد جواب اصلی یک ماه دیگه اومد نگران نباش چیزی نیست اکثرامنیوهاجوابشون سالمه

من خرم ابادم.فقط یه میلیون دکتر گرفت ازمایشگاه پارسه جواب داد..شماریسکتون چندبود

من یک به سیصد تو ان تی.ولی تو سونو ها از اول گفتن روده بچم مشکل داره ریسکم شد یک به پنجاه

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

کجا رفتی من بیمارستان امام خمینی ازم گرفتن وازمایشگاه روناش بررسی کرد کلا شد یک ونیم.نی نی مم بیس رو ...

سلام خانم میشه بیشتر توضیح بدی منم قراره بیام تهران بیمارستان امام خمینی آمینو سنتز انجام بدم ؛ شما راضی بودی؟ میشه پول بیشتر داد جواب وزودتر بدن ؟ 

سلام خانم میشه بیشتر توضیح بدی منم قراره بیام تهران بیمارستان امام خمینی آمینو سنتز انجام بدم ؛ شما ...

بله بیمارستان امام خمینی من ازهمه چیش راضی بودم همونجام سزارین شدم.فقط شلوغه وباید وقت بزاری.امینیو من جوابش یه روزه اومد چون من اورژانسی بودم و ۱۹هفته م شده بود.با دکتر حرف بزن شاید اورژانسی بنویسه زودتر جواب بدن

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

بله بیمارستان امام خمینی من ازهمه چیش راضی بودم همونجام سزارین شدم.فقط شلوغه وباید وقت بزاری.امینیو ...

منم تو هفته ۱۷ ام جوابم زود باید بیاد هم اینکه من از شهر دیگه میام نمیتونم هی پیگیریش کنم راستی درد داره؟ 

منم تو هفته ۱۷ ام جوابم زود باید بیاد هم اینکه من از شهر دیگه میام نمیتونم هی پیگیریش کنم راستی درد ...

نه اصلا درد نداره نترس.بعدش راحت میشی دیگه هیچ استرسی نداری میگی کاش زودتر میدادم ازاین استرس راحت میشدم.

عزیزم میشه در مورد آمنیوسنتز که کردی توضیح بدی؟تامین اجتماعی داشتی؟میشه همه چیو بهم بگی 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب