2777
2789

سلام 😄 

راستش چند وقت بود از یکی ( یکی از اعضای خانوادم) خیلی عصبانی میشدم چون نظراتش خیلی با من فرق داشت و کلا حرف ها و رفتارش رو مخم بود از طرفی عزیزمه و دوسش دارم نمیتونستم ازش انتقاد هم بکنم چون دعوامون میشد حتما ... خلاصه امشب تنها که بودم نشستم هر چی تو دلم بود بهش گفتم بلند بلند  ... و بعدش احساس سبکی کردم دلم خنک شد😁 ... خیلی خوب بود ... گاهی وقتا امتحان کنین واسه افرادی که نمیشه مستقیم ازشون انتقاد کرد ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کی بود طرف😕

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
من اینقدر کینه ای هستم تا زل نزنم تو چشم طرف و حرف نزنم سبک نمیشم . ولی جلو خانواده شوهر اصلا زبون ن ...

منم همین جوری بودم ولی نمیخام دل ادما رو بشکنم ... حرفی که زده بشه رو نمیشه جمعش کرد اخه ... اینجوری خودم دلم خنک میشه لا اقل

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
چی شد؟

چیزی نشد ... من تنها بودم اون نبود که😂

مگه قراره همه هر حرفی ما میزنیم قبول کنند؟؟

نه عزیزم ... اونجوری که فکر میکنی نبود اختلاف سلیقه ای نیست ... رفتاریه که به صورت عموم ناپسنده 

خب همین چه فایده

حرصم خالی شد و احترام عزیزم هم حفظ شد ... باهاش دعوا میکردم تا چن روز اعصابمون خرد بود که

نه عزیزم ... اونجوری که فکر میکنی نبود اختلاف سلیقه ای نیست ... رفتاریه که به صورت عموم ناپسنده  ...

اهان.من نظرم اینه ب شخصه وقتی ب یک نفر دوبار تذکر دادی ک فلانی فلان کارت زشت و اشتباهه دفعه سوم ب خودت هشدار بده ب تو مربوط نیست قبل از اینکه اینو از دهان دیگران بشنوی.خودم این کار را میکنم

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...