راستش چند وقت بود از یکی ( یکی از اعضای خانوادم) خیلی عصبانی میشدم چون نظراتش خیلی با من فرق داشت و کلا حرف ها و رفتارش رو مخم بود از طرفی عزیزمه و دوسش دارم نمیتونستم ازش انتقاد هم بکنم چون دعوامون میشد حتما ... خلاصه امشب تنها که بودم نشستم هر چی تو دلم بود بهش گفتم بلند بلند ... و بعدش احساس سبکی کردم دلم خنک شد😁 ... خیلی خوب بود ... گاهی وقتا امتحان کنین واسه افرادی که نمیشه مستقیم ازشون انتقاد کرد ...
میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
نه عزیزم ... اونجوری که فکر میکنی نبود اختلاف سلیقه ای نیست ... رفتاریه که به صورت عموم ناپسنده ...
اهان.من نظرم اینه ب شخصه وقتی ب یک نفر دوبار تذکر دادی ک فلانی فلان کارت زشت و اشتباهه دفعه سوم ب خودت هشدار بده ب تو مربوط نیست قبل از اینکه اینو از دهان دیگران بشنوی.خودم این کار را میکنم