2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم😔میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 72 پست
چرا هیچی نمیخوای اینا حق توه

چون خستم.به پولش و حقم نیازی ندارم.وضع مالیه بابام خوبه.پول اونو نمیخوام 

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

چرانمیخوایی حق تویعنی این قدراذیت کرده که گفتی مهرم حلال جونم آزاد✌

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم مشکل پیش میاد میره براتون شکایت می کنه که خونه را ترک کرده واز تمکین عام وخاص سرباز زده وبعد در دادگاه بایدجواب بدی وقتی هم که جواب قانع کننده نداشتی قاضی حکم برگشتن میده واگر حکم قاضی را گوش ندهی به شوهرت اجازه ازدواج مجددمیده.

برو دادگاه ...مدارک معتبر و دلایل ت رو تحویل بده بگو درقبال طلاقم حقمو میبخشم درغیر اینصورت باید حقمو بده 

درغیر اینصورت دادگاه حق ت رو میبخشه شوهرت هم طلاقت نمیده باید تازمان راضی شدن شوهرت بدون حق و حقوقت زندگی کنی باهاش

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......

اگه بری خونه بابات و همسرت بخواد اذیتت کنه می تونه عدم تمکین واست بزنه و بگه خونه رو ترک کرده، بعد دادگاه بهت احضاریه میده اگه تو دادگاه بگی دیگه نمیرم سر زندگیم ، ناشزه میشی مگر اینکه دلیل قانع کننده( که تو عقدنامه هست ) واسه طلاق داشته باشی

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
چون خستم.به پولش و حقم نیازی ندارم.وضع مالیه بابام خوبه.پول اونو نمیخوام 

باشه .ولی این مرد لیاقت انقد بخششتو داره ایا ؟؟؟؟؟

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
میشه بپرسم دلیل طلاقتون؟

دلایل زیادی دارم.یکیش اینه ک حتی خانوادمم به زور میزاره ببینم.خونه برام زندانه.چندوقت دیگه مراسم عقد داداشمه.کلا ما سه نفریم دوتا خواهریم یه دونه داداش داریم.شوهرم خیلی شکاکه حتی با مامان بابام نمیزاره جایی برم

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
کسی که جونش به لبش رسیده باشه هیچی نمیخواد بجز طلاق، چون نمیتونه سریع هم طلاق بگیره هم مهریه

فقط باید در دادگاه اثبات کنی که ان قدر درعسروحرج هستی که توانایی نداری این زندگی را ادامه بدهی اگر برای قاضی ثابت شدهم حکم طلاق را میده وهم مهریه راکه در هرشکل حقتون هست می گیری.

ببخشد ولی چرا طلاق ؟چند وقت ازدواج کردید؟

یک ساله.دوسش دارم اما خب خانوادمم برام عزیزن.هفته ای یه بار اونن به زور میزاره برم خونشون ببینمشون.حتی خودشم باهام نمیاد

بریدی فقط طلاق  چرا

خستم ازدستش.من براش هیچی توزندگی کم نزاشتم.اما اون ففط ب فکر خودشه.نمیزاره خانوادمو ببینم

متاسفانه اگه حق طلاق نداشته باشی و همسرتم ایراد محکمه پسندی نداشته باشی نمیتونی...مثلا معتاد نباشه یا دیوانه یا کاری کنه ک جونت ب خطر بیافته یا نفقه و اینا نده پس دادگاه میگه برو بشین سر زندگیت مگه شوهرتو راضی کنید ب طلاق تووفقی

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
دلایل زیادی دارم.یکیش اینه ک حتی خانوادمم به زور میزاره ببینم.خونه برام زندانه.چندوقت دیگه مراسم عقد ...

تا بچه نداری طلاق بگیر اینجا ما حقوق نمیدونیم یک شنبه برو با یه وکیل مشورت کن 

دلایل شما قانع کنندست وکیل خودش میدونه چی بنویسه تو همه اخلاقاشو بگو 

خانوادت که راضی باشن و حامی تمامه 

تا بچه نداری خودت رو رها کن