2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم😔میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 72 پست
الان انقد مهریه کم میزنن که مرد میگه مهریشو میدمو طلاق نمیدم اذیتت میکنم

اما من خیلی مهریم سنگینه.سکه صدو ده تاس.ولی طلاخیلی نوشتن توقبالم

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

دوستان عزيز اول بگم كه من خانم نيستم و دوم اينكه از زمانى كه تو اين سايت عضو شدم خيلى از نظراتم عوض شده و قبلاً هم خيلى براى خانمها ارزش قائل بودما اما اينجا چهرهء جديدى از خانمها ديدم كه واقعاً گيج شدم. درسته فضا مجازيه و ممكنه خيلى چيزها دروغ باشه اما نميدونين چقدر لذت ميبرم وقتى غيرت و نجابت و شهامت خانمهارو ميبينم. اينجا يه قسمتى از شخصيت خانمها رو ديدم كه هيچوقت تو دنياى واقعى نديدم و اونم شيطنت و شوخ طبعى خانمهاست كه ميدونم مقصر ما مردها هستيم كه اين شوخ طبعى رو هم بد ميدونيم براى يك زن در دنياى واقعى. احساس ميكنم خانمها در دنياى واقعى مجازى زندگى ميكنن ودر دنياى مجازى خود واقعيشون هستن. از اينكه ميبينم خانمى از كتك خوردن از شوهرش حرف ميزنه قضاوت نميكنم اما از خودم بدم مياد بعنوان يه مرد. من نيمه متأهل هستم و تعريف و تمجيد نكردم كه به هدفى برسم الان دوستان نگن هدفت چيه. اما امروز اتفاقى تو نت ديدم كه جديداً قانون چقدر هواى خانمهارو داره و حتى براى خانمهايى كه مهريه ندارن قانون براشون مهريه درنظر ميگيره و نصف اموال رو هم به زن ميدن. آرزو ميكنم كه خانمهاى عزيز به درجه اى از مقام و منزلت برسن كه هيچ مردى نتونه به خودش اجازه بده حتى بهشون بى احترامى كنه. اميدوارم آرزوهاتون يه روزى تبديل شه به خاطره هاتون

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سکه هام ۳۱۴بود ده پیش زدن هر۷ماه یکی

حالا چون دارایی داشت و ب نام‌مادر پدرش کرد اینهمه زدن.یه دختره بنده خدا بود ۳ تا پیش زدن هر ۸ ماه یه سکه شوهرشم میگف طلاق نمیدم‌مهریتو میدم 

دوستان عزيز اول بگم كه من خانم نيستم و دوم اينكه از زمانى كه تو اين سايت عضو شدم خيلى از نظراتم عوض ...

حرفای قشنگی بود مرسی.ولی همه ی مردا مثل شما نیستن متاسفانه کاریم نمیشه کرد.شما که اینارو میدونی حداقل با خانومتون درست برخورد کنین ازما که گذشت....بزارین حداقل یه خانوم تو دنیا مزه ی شوهرخوب داشتن رو بچشه

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
عزیزم فکرکردی شوهرم میزاره من تلگرام داشته باشم؟دلت خوشه ها

خب باشه عزیزم اگه شرایط اینو نداری که ایده هارو بخونی

پس حتما پیش مشاور برو همه راه هارو امتحان آخرش اگه نتونسی و دیدی هیچ جوره عوض نمیشه بعد سریع رهاش کن

خانمم تو یکم از شوهرت چه پیش خودش چه پیش بقیه تعریف کن که بدونه برات مهمه.شاید از بس تعریف نشنیده به برادرت حسادت میکنه.شاید یه جای کارم شما کوتاهی کرده باشی

عزیزم فکرکردی شوهرم میزاره من تلگرام داشته باشم؟دلت خوشه ها

تمومش کن 

من ۸ ساله بامشابهش زیست میکنم چون خانوادم حامیم نیستن، خیلیئیی اذیت شدم چون اصلاح اینام سخت و بعضا نشدنیه

تو بابات پولداره، ۲۱سالته بنظرم تمومش کن بشرطیکه بعدش کاملا پاک و نجیب و شریف زندگی کنی و سالم/ تاامثال منکه این پیشنهاد رو میدم صاحب گناه نشم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
حرفای قشنگی بود مرسی.ولی همه ی مردا مثل شما نیستن متاسفانه کاریم نمیشه کرد.شما که اینارو میدونی حداق ...

فقط عیبشو نبینید

سعی کنید خوبیاشو تو ذهنتون برجسته کنید.

اگه دوسش دارید حتما مشاوره برید

دعا میکنم مشکلتون زودتر حل شه

امیدوارم امام حسین کمکتون کنه

هر مشکلی دارین هر چند تا صلوات میتونین به نیت ام البنین صلوات بگید کمکتون میکنه

اگه شوهرتون محبتش کمه هر بار میرید حموم غسل اویس قرنی کنید

انشالله جواب بگیرید