2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم😔میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرانمیخوایی حق تویعنی این قدراذیت کرده که گفتی مهرم حلال جونم آزاد✌

خیلی عذابم داده.خیلی.من درس میخوندم کار میکردم.تا سرکوچه هم نمیزاره برم.خونه مامانم هفته ای یه بار.تازه خودش نمیاد.هیچ سرگرمی ای ندارم.نه تل نه واتساپ هیچی نمیزاره داشته باشم.شک داره انگار.دوسال عقدبودیم نابودم کرد.اینقد تودوران عقد من عذاب کشیدم ازدستش ک نمیدونم کدومشو بگم برات.شبی ک جهیزیه میچیدیم دعوا درست کرد توعروسیم دلم خون بود.داداشم رو نزاشت بیاد.هیچکس رو نزاشت ما دعوا کنیم همه مهمونا فامیلای خودشون بودن.براجهیزیم هی گفت مارک وسایل برقیا باید سامسونگ باشه فرش باید هزارو دویست شونه باشه....الانم عقد داداشمه نمیزاره برم.دلمو به چی این مرد خوش کنم؟تازه بیست و یک سالمه

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
باشه .ولی این مرد لیاقت انقد بخششتو داره ایا ؟؟؟؟؟

نداره اما خستم.کاش بمیرم دیگه هیچی نمیخوام.ازهرچی مرده سیرشدم

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
خیلی عذابم داده.خیلی.من درس میخوندم کار میکردم.تا سرکوچه هم نمیزاره برم.خونه مامانم هفته ای یه بار.ت ...

حق داری وای بایدحقتو ازاین مردبگیری تاحالش سرجاش بیاد✌

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

ببین گلم تو باید برای خودت خیلی ارزش قائل بشی.

یه کانال هس توی تلگرام خیلی ایده ها داره.ازت خواهش میکنم چند ماه بری داخل کانال ایده هاشو انجام بدی حرفارو بخونی اونموقه میبینی چقد شوهرت تغییر کرده

اسمش «ایده و حرف های زنانگی» هس

اصا تبلیغ نمیکنم.خودم عضوشم.هر قضاوتی دوسداری بکن ولی چند تا ایده هاشو بخون و عمل کن انشالله ک مشکلت حل میشه 

دلم میخواد هیچ خانم و آقایی از هم جدا نشن.بخاطره خدا به همسرت فرصت بده خودت کمکش کن تا بیماریش خوب بشهیسری مردا که شکاکن نمیخوان اینجوری باشن و دست خودشون نیس.یجور بیماریه

استاتر ببین مشکلش با خونوادت چیه قلقشو دستت نگرفتی؟؟

مشکلش اینه ک به برادرم حسادت میکنه.چون بابای من وضع مالیش خوبه و داداشمو ساپورت میکنه.اما شوهرم پدرش وضع مالیه خوبی نداره و شوهرم هرچی الان داره خودش کار کرده بدست اورده.براهمین ازخانواده من لجش میگیره

عزیزم خونه ماشین چیزی ب نامش هس

نه.ماشینش به نام مامانش بود ک الان فروخته.موتورشم به نام دامادشونه.خونه هم نداره.فقط من حدود بیست میلیون طلادارم.

ببین گلم تو باید برای خودت خیلی ارزش قائل بشی. یه کانال هس توی تلگرام خیلی ایده ها داره.ازت خواهش م ...

عزیزم فکرکردی شوهرم میزاره من تلگرام داشته باشم؟دلت خوشه ها