2777
2789
عنوان

جراحی صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 5804 بازدید | 63 پست
منم با دکتر هاشم نژاد تو بیمارستان میلاد جراحی دارم ولی آخه چرا فردا غروب مرخص میکنن خوب همون صبح مر ...

ببین میلاد یا صبح مرخص میکنه یا ساعت 6بعدالظهر چون دکترها ساعت ویزتشون فرق داره تو اتاق عمل هم که اونقدر خوش اخلاق هستن بعداز به هوش اومدن دوساعت تو ریکاوری هستی بعدمیارن تو بخش من چون یه جراحی کوچیک داشتم میدونم

ببین میلاد یا صبح مرخص میکنه یا ساعت 6بعدالظهر چون دکترها ساعت ویزتشون فرق داره تو اتاق عمل هم که او ...

مرسی عزیزم از مهربونیت 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون علائمی که میگی داشتن واسه لاپراسکوپی

بعد عمل چند ساعت درد داری ولی فردا صبح که از خواب بیدار شی انگار نه انگار که عمل کردی

فقط گاز لاپرا یه ذره اذیت میکنه که اونم چایی با عسل بخور

کافی میکس بخور 

ابمیوه و مایعات بخور اثرش میره 

اون علائمی که میگی داشتن واسه لاپراسکوپی بعد عمل چند ساعت درد داری ولی فردا صبح که از خواب بیدار شی ...

دردش خیلی زیاده یعنی غیرقابل تحمله؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
دردش خیلی زیاده یعنی غیرقابل تحمله؟

نه زیاد نیست

من لاپراسکوپی زنان رو دیدم که عمل روی رحم و تخمدون بوده خب اون عملا خیلی سنگین تر از صفرا هست

ادمای مختلف با هم فرق دارن 

اونایی که تحملشون بالاست که اصلا صداشون در نمیاد اونایی که یه ذره لوسن داد و هوار راه میندازن 

اگه واقعا درد داشته باشه کسی دکتر اجازه میده براشون شیاف دیکلوفناک بذارن 

اکثرا میخوابن بعد عمل 

هفت هشت ساعت بعد عمل که خیلی بهترن 

فردا صبح طرف رو میبینی انگار نه انگار که جراحی کرده 

ببین کلا هر عمل جراحی ای انقدر که عوارض بیهوشی اذیت میکنه خود عمل درد نداره عوارض بیهوشی هم که حال بهم خوردگی و تهوع و ایناست.

اون علائمی که میگی داشتن واسه لاپراسکوپی بعد عمل چند ساعت درد داری ولی فردا صبح که از خواب بیدار شی ...

نازگل درداون گازه خیلی زیاده آخه چه جوریه ؟

شما بعدش تهوع داشتی ؟ راستی کدوم بیمارستان بودی الان چندوقته ازعملت میگذره 

ببین حالت اون گاز رو نمیدونم چطوریه 

بیشتر از درد کتف و دست و پا مینالن که پرستار میگه به خاطر پوزیشنشون هست که چند ساعت موقع عمل اونطوری میخوابوننشون 

به نظرم دردش از جراحی بینی خیلی کمتر

اصلا نگران نباش من بیمار زیاد دیدم لاپراسکوپی کرده اصلا فردای عمل انگار نه انگار که عمل کردی

ببین حالت اون گاز رو نمیدونم چطوریه  بیشتر از درد کتف و دست و پا مینالن که پرستار میگه به خاطر ...

مرسی نازگل جون

عزیزم یه سوال شما که سنگ داشتی موقع بارداری مشکلی نداشتی؟ امزیم هات بالا پایین نشدن ؟

من همش سه چهار ماهه سنگ دارم قبلش نداشتم که ولی الانم که سنگ دارم آزمایشاتم خوب بود وآنزیمهای کبدیم پایین بود خداروشکر .شمام سنگ داری ؟

من جراحی کردم نمیخوام بترسونمت ولی برامن بد بود 

جراحم خوب نبود بعد عمل شکاف زیر سینم که بیشترازهمه بخیه میخورده خون مردگی ایجاد شد بد بود برام

و اون شلینگه که میزارن براخون کنار نافه

اونم خیلی اذیت میکنه تا چند روز

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین
من جراحی کردم نمیخوام بترسونمت ولی برامن بد بود  جراحم خوب نبود بعد عمل شکاف زیر سینم که بیشتر ...

واااای نگو توروخدا جراحیت بازبود ؟