2777
2789
عنوان

جراحی صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 5798 بازدید | 63 پست
مراحلی نداره شماکاری نداری امشب باخیال راحت بگیربخواب صبح میری پذیرش میشی دکتر بیهوشی ویزیت میکنه لا ...

آخه توهمین نینی سایت کاربرا تعریف کردن که بعدازبه هوش اومدن دردای شدیدی داشتن تاحدی که بهشون اکسیژن وصل میکردن ومیگفتن دردشدید قفسه سینه وکتف همراه با استفراق وسرگیجه داشتن من میترسم اینارو میخونم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
آخه توهمین نینی سایت کاربرا تعریف کردن که بعدازبه هوش اومدن دردای شدیدی داشتن تاحدی که بهشون اکسیژن ...

نه بابا چرت میگن شماکه خودت اتاق عمل رفتی سزارین شدی ، حتی ازسزارین راحتره ، بعضیا میخوان خودشونو لوس کنن ازاین اداها درمیارن

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا چرت میگن شماکه خودت اتاق عمل رفتی سزارین شدی ، حتی ازسزارین راحتره ، بعضیا میخوان خودشونو لو ...

چندساعت طول میکشه بعدبه هوش اومدن چه جوری بودی اون گازی که به شکم میزنن اذیتت نکرد چندروز بستری بودی اومدی خونه حالت خوب بود ؟ببخشید اینقد سوال میپرسم خیلی استرس دارم .کدوم بیمارستان بودی وااااای خدا چرا اینجوری شدم امشب 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
استارتر سنگ ات چندمیلیمترهست درد داری ببخش پرسیدم

نمیدونم والا گفتن چندتا سنگریزه ۳میلی 

استارتر سنگ ات چندمیلیمترهست درد داری ببخش پرسیدم

آره درد دارم فکر میکردم معدم درد میکنه نگو واسه صفرا بوده این دردا الانم خیییلی میترسم از عملش 

آره درد دارم فکر میکردم معدم درد میکنه نگو واسه صفرا بوده این دردا الانم خیییلی میترسم از عملش 

نترس عزیزم من بیمارستان بستری بودم بغل دستی هام عمل کرده بودن اصلا خیلی سرحال بودن فرداش هم مرخص شدن کدوم بیمارستان میری 

اگه تهران هستی برو میلاد خیلی خوبه

نترس عزیزم من بیمارستان بستری بودم بغل دستی هام عمل کرده بودن اصلا خیلی سرحال بودن فرداش هم مرخص شدن ...

شماهم سنگ صفرا جراحی کردی 

شماهم سنگ صفرا جراحی کردی 

اتفاقا بیمارستان میلادمیرم فردا ولی خیییلی استرس دارم 

نه من مشکل کلیه داشتم اما تو بخش جراحی بودم دیدم 

یعنی اصلا درد نداشتن حالشون خوب بود ؟

بین بغل دستی من عمل کرد فرداش هم مرخص شد به ات مسکن میزنن اصلا متوجه نمیشی تو تهران هستی برو میلاد

همش خواب بود یانه سرحال وهوشیار بود 

نه بعداز این که به هوش میاد میارن تو بخش کلا خوب بود فرداغروب هم مرخص شد

منم با دکتر هاشم نژاد تو بیمارستان میلاد جراحی دارم ولی آخه چرا فردا غروب مرخص میکنن خوب همون صبح مرخص کنن دیگه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792