2777
2789
عنوان

جراحی صفرا

5788 بازدید | 63 پست

سلام دوستان عزیز،من فردا باید برم بیمارستان بستری بشم واسه جراحی کیسه صفرا دوهفته پیش قرار بود برم که سرما خوردم وکنسل شد حالا سرماخوردگیم خوب شده ولی ته حلقم خلط دارم ومیسوزه رفتم دکتر گفت اصلا عفونت نداره وبیشتر آلرژی شده حالا چیکارکنم به نظرتون جراحیم انجام میشه خیلی هم استرس دارم کسی هست قبل جراحی آلرژی داشته باشه اصلا کسی هست جراحی کیسه صفرا با لاپروسکوپی انجام داده باشه توروخدا بیاید راهنماییم کنید امشب ازاسترس خوابم نمیبره

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو فردا دوباره معاینه ت کنن قبل عمل 

اگه بگن چیزی نیست وعملم کنن وبه هوش نیام چی وای خیلی میترسم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
من دائم الرژی ام  اگه تب نداشته باشی مهم نیست عمل کنی

شماهم گلوت خلط داره ومیسوزه؟

من انجام دادم عمل خیلی راحتیه فردا به دکتربیهوشی بگو برای الرژی

دوستم توروخدا بیا مراحلش وبهم بگو من دوبار سزارین کردم یبارم کورتاژ ولی نمیدونم چرا الان اینقدر میترسم 

یه روزایی اره  خلطت چرکیه؟

دکتر دیروز گفت نه عفونی نیست 

به هوش نیومدن واسه سرماخوردگی نیست نترس

اون موقع هم که کنسل کردن احتمالا سرماخوردگیت شدید بوده

عفونت اگه خیلی خیلی شدید باشه عمل نمیکنن مثلا در حد عفونت ریه و لگن و ادراری

سرماخوردگی که نود درصد مردم دارن

حالا برو اتاق عمل اگه سالم سالم هم بری بهت قول میدم اومدی به خاطر محیط اتاق عمل و سرماش و داروی بیهوشی بینیت بگیره

دوستم توروخدا بیا مراحلش وبهم بگو من دوبار سزارین کردم یبارم کورتاژ ولی نمیدونم چرا الان اینقدر میتر ...

مراحلی نداره شماکاری نداری امشب باخیال راحت بگیربخواب صبح میری پذیرش میشی دکتر بیهوشی ویزیت میکنه لاپاراسکوپی اصلا دردوناراحتی نداره چندتا برش یک سانتی میزنن روی شکمت ، راحترین عمله 

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
به هوش نیومدن واسه سرماخوردگی نیست نترس اون موقع هم که کنسل کردن احتمالا سرماخوردگیت شدید بوده عفو ...

میگم گلوم خلط داره وکمی هم سرفه میکنم اشکالی نداره؟