2777
2789
عنوان

جراحی صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 6056 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل بسیار راحتیه بعد عمل درد زیادی نداری فقط سه چهار تا بخیه میخوره

شما انجام دادی ؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
من همش سه چهار ماهه سنگ دارم قبلش نداشتم که ولی الانم که سنگ دارم آزمایشاتم خوب بود وآنزیمهای کبدیم ...

بله برا ما ارثیه منم دوران بارداری نمیدونستم سنگ دارم ماه های آخر بارداری همه ی آنزیم های کبدیم رو ریخت بهم و مجبور شدم سه بار بستری شم تو بیمارستان 

الان سه ساله میگذره از زایمانم و فقط یه بار کیسه صفرام درد گرفت اونم بخاطر خوردن جیگر نیمه خام بود 

بله برا ما ارثیه منم دوران بارداری نمیدونستم سنگ دارم ماه های آخر بارداری همه ی آنزیم های کبدیم رو ر ...

این دیگه چه مرضی دیگه افتاده تو جون ما .اگه سنگات ریز هستن باید بری پیگیری کنی چون سنگ ریز خطرناکه میاد تومجرا گیر میکنه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
این دیگه چه مرضی دیگه افتاده تو جون ما .اگه سنگات ریز هستن باید بری پیگیری کنی چون سنگ ریز خطرناکه م ...

اره ریز هستن لامصبا کل خانواده‌مون عمل کردن 

بابام و عمه هام و من و داداشم هم داریم 

من سنم کنه دکتر میگه فعلا اگه مشکلی نداری تحمل کن تا یکم سنت بره بالا تر

اره ریز هستن لامصبا کل خانواده‌مون عمل کردن  بابام و عمه هام و من و داداشم هم داریم  من ...

برادرتون چی اونم داره هنوز جراحی نکرده ؟

سلام عمل کردین سخت بود؟ 

سلام بله عمل کردم واینقد راحت بود که خدا میدونه من اصلا اذیت نشدم برو عمل کن خودت وراحت کن 

سلام بله عمل کردم واینقد راحت بود که خدا میدونه من اصلا اذیت نشدم برو عمل کن خودت وراحت کن 

ممنون که جواب دادی عزیزم. منم بااینکه یبار سزارین کردم خیلی از اتاق عمل و بی هوشی میترسم. توکل به خدا باید برم