2777
2789
عنوان

شوهرم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 60 پست

شرمنده خبییییییلی

ولی نمیتونم باور کنم

احساس میکنم چون تاپیکات کسی نمیان الان اینجوری تاپیک زدی

بخدا شرمنده اینحرفو زدم

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالیش میکنم بذار بیاد بیرون

نه جوری رفتار،کن یعنی نشنیدی 

این جور مواقع باید با ارومی و سیاست بری جلو

هیچی بهش نگو مدرک جمع کن 

خرش کن یه چیزی بزنه ب نامت بعد طلاق بگیر

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت
وا چ خونسردی چن مین شوهرت تو دستشوییه که تو تاپیک زدی😰

اره الانم از دستشویی اومد بیرون من برم حالیش منم

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
بعد راحتتتت شوهره میگه زنم جند ه اس  با یه مردی فردا کرده معلوم نیست کجااا  و راحت و بدو ...

هییییییییییچ موضوعی نمیتونه مانع پرداخت مهریه شه حتی اگر با مردي حین زنا گرفته شه مهریه زن سرجاشه 

اینجوری میترسه و آدم میشه

من بقیه رو احمق فرض نکردم الانم شوهرم بیاد بیرون چنان جیغی سرش میکشم که به غلط کردن بیوفته

نــــــــــــــه نگوووووو هیچی الان نگو 

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت

استارتر در حال طلاق گرفتنی؟

ببین الان اگه قاطی کنی پسفردا و مدرکو از دست دادی

یه احتمال هم بده البته اگه در حال جدایی هستید میخواسته حساست کنه و این داستانا

الهی به امید تو...
چیکار کنه بره بمیره ؟ گاهی دست آدما به جایی بند نیست و میرن به سمت حرف زدن که آروم بشن مردم رو ...

حرفاتون کاملا چرند هست ببخشید خیانت یعنی خراب شدن رویاها له شدن زیر پا و خر فرض کردنت

نمیدونم به اون حال افتادید یا نه اما فکر نکنم کسی بتونه فزصت کنه بیاد گوشیش و ورداره و برای یک عده زن بنویسه و ببینه اونا چه راهکاری بهش میدن

استارتر در حال طلاق گرفتنی؟ ببین الان اگه قاطی کنی پسفردا و مدرکو از دست دادی یه احتمال هم بده الب ...

باشه هیچی نگفتم 

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
زن حتی اگه ج هم باشه بازم مهریه داره

حالا هرچی به هرحال روش درست و عاقلانه ای نیست 

وقتی ابروش رفته مهریه به چه دردی میخوره ؟

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
حرفاتون کاملا چرند هست ببخشید خیانت یعنی خراب شدن رویاها له شدن زیر پا و خر فرض کردنت نمیدونم به او ...

عزیزم اگه فکر می‌کنی تاپیک من چرنده برو چرا اومدی تو تاپیک من

هییییییییییچ موضوعی نمیتونه مانع پرداخت مهریه شه حتی اگر با مردي حین زنا گرفته شه مهریه زن سرجاشه&nb ...

یه بارم گفتم 

حالا هرچی به هرحال روش درست و عاقلانه ای نیست 

وقتی ابروش رفته مهریه به چه دردی میخوره ؟

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️