2777
2789
عنوان

شوهرم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 60 پست
اره چون هنوز تو دستشوییه

اولین زنی هستی ک میبینم در برابره اینکار خونسرده

خب درو بزن ، بشکون

داد و بیداد کن بگو گوشیتو دربیار جلوی من ب همون شماره زنگ بزن

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین زنی هستی ک میبینم در برابره اینکار خونسرده خب درو بزن ، بشکون داد و بیداد کن بگو گوشیتو دربی ...

حالیش میکنم بذار بیاد بیرون

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
چیکار کنه بره بمیره ؟ گاهی دست آدما به جایی بند نیست و میرن به سمت حرف زدن که آروم بشن مردم رو ...

آخه شوهرش هنوز بیرون نیومده اومده تاپیک زده یه کم باور نکردنیه خب

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل
چی بگم والا ،من باشم یه مدت پا رو دلم میزارم بچه رو ول میکنم میرم مشهدی جایی میمونم هیچ کس پیدام نکن ...

بعد راحتتتت شوهره میگه زنم جند ه اس 

با یه مردی فردا کرده معلوم نیست کجااا 

و راحت و بدون مهریه طلاق میده و میره دنبال کثافت کاریاش و ابروی زنه هم میره 

به همین راحتی

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
نگو اینجوری گلم ،من خودم از دست شوهرم عصبانی میشم میام اینجا اروم میشم

منم همینطوری ام،ولی بعداز اعصاب خوردی 

اسی میگه شوهرش هنوز تو دسشووییه،چقدر هم ریلکس داره جواب هممونو میده 

ینی این اتفاق همین دو سه مین پیش افتاده 😕😕😕😕

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
بعد راحتتتت شوهره میگه زنم جند ه اس  با یه مردی فردا کرده معلوم نیست کجااا  و راحت و بدو ...

زن حتی اگه ج هم باشه بازم مهریه داره

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل
خالی بندی . چرا بقیه رو احمق فرض کردی

من بقیه رو احمق فرض نکردم الانم شوهرم بیاد بیرون چنان جیغی سرش میکشم که به غلط کردن بیوفته

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
اولین زنی هستی ک میبینم در برابره اینکار خونسرده خب درو بزن ، بشکون داد و بیداد کن بگو گوشیتو دربی ...

عزیزم شاید رفلکس آدمها متفاوت باشه...جاری من وقتی فهمید همسرش با یک دختر دیگه داره میره شمال تا یک هفته به هیچکس هیچی نگفت...اگر من بودم ماشینشون رو منفجر میکردم