2777
2789
عنوان

تاپیک درد و دل

166 بازدید | 44 پست

بیایید درد و دل کنیم خانوما از هر چی دوست دارین بگین چیزی که بخوایین راجع بهش با کسی درد و دل کنید بفرمایید 

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم برای برادرکوچکم تنگه.... دلم برای برادرزاده م تنگ شده اما با برادرم و زنش قهرم نمیتونم ببینمش

دستهایم را در باغچه می کارم... سبز خواهم شد...سبز...سبز...سبز... و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت....با عشق برای آبان خانم
یه چیزی ته دلم اذیتم میکنه 

من همه چی اذیتم می‌کنه😐😐

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
😔چرا عزیزم?اگه دوست داری بگو

دلم یخورده ازادی میخواد یخورده آرامش کاش زمان به عقب برگرده تااون کارایی که نشد وانجام میدادم کااااش... من تواینده دیگه هدفی برام نمونده جز اینکه پسرمو به ثمربرسونم فقط همین خودم تموم شدم

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
عزیزم هنوزم قهرین آشتی نکردین

اره اما دارم فراموش میکنم الانم لب دریام 😊😊جاتون خالی😊😊

یه دوستی دارم اینجا سه روزه ازش خبری نیست نگرانشم

هرروز بدون استثنا حداقل صبح میومد😓   @hamsare_ali_aga  

عزیزم کجایی تو آخه😥

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍