2777
2789
عنوان

تاپیک درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 44 پست
اره اما دارم فراموش میکنم الانم لب دریام 😊😊جاتون خالی😊😊

خوش بحالت لب دریای

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
آخ گفتی خواهر منم اینجوریم

قهری باهاشون؟

دستهایم را در باغچه می کارم... سبز خواهم شد...سبز...سبز...سبز... و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت....با عشق برای آبان خانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش بحالت لب دریای

لب دریا هستم اما انگار وسط یه جنگ گیر افتادم😔😔

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
خوش باش کار خوبی میکنی فراموش کن

اره اما متاسفانه فردا بر میگردیم 😔😔

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

داداشم تو کشور غریب افتاده زندان .نمیتونم به  مادرم بگم بفهمه سکته میکنه .از تمارض خسته شدم دلم میخاد خودمو بزنمو کلی گریه کنم .ترو جون عزیزتون براش دعا کنید تبرئه بشه😭😭🎀

آره سع تا برادرم با خودشون زنشون 

باهرسه؟! عزیزم....  من از وقتی قهریم آرامش دارم. چون برادرم همیشه تو همه چیز دخالت می‌کرد.

دستهایم را در باغچه می کارم... سبز خواهم شد...سبز...سبز...سبز... و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت....با عشق برای آبان خانم
چرا این همه حس بد فقط توی این یه هفته افتادع یه جونت یا قبلنم بود

اتفاقا قبل از این انقدر زیاد بود این حس منفی که به زور و ضرب راضی شدم بیام مسافرت