شاداب۵۵ مدیر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 عنوان تاپیک درد و دل | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 44 پست بیایید درد و دل کنیم خانوما از هر چی دوست دارین بگین چیزی که بخوایین راجع بهش با کسی درد و دل کنید بفرمایید هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋 1398/07/26 | 11:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برکه۱ عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 5703 داداشم تو کشور غریب افتاده زندان .نمیتونم به مادرم بگم بفهمه سکته میکنه .از تمارض خسته شدم دلم ... عزیزم ایشالله به زودی حل بشه خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت
faranak65 عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 116 داداشم تو کشور غریب افتاده زندان .نمیتونم به مادرم بگم بفهمه سکته میکنه .از تمارض خسته شدم دلم ... عزیزم..... چرا افتاده زندان؟ برادر کوچک منم زندانه.... وقتی یادش می افتم خیلی حالم بد میشه.... غمگینم همیشه... دستهایم را در باغچه می کارم... سبز خواهم شد...سبز...سبز...سبز... و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت....با عشق برای آبان خانم
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 عیبی نداره زیاد خودتو درگیرش نکن میدونم سخته ولی خوب چاره چیع اره 😣😣 هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
برکه۱ عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 5703 اتفاقا قبل از این انقدر زیاد بود این حس منفی که به زور و ضرب راضی شدم بیام مسافرت درخواست دوستیمو قبول میکنی خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت
faranak65 عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 116 نمیدونم .ترکیست بدبخت شدیم هیچ کدوم ویزا نداریم بریم دنبالش .چه خاکی بریزم سرم .پدر مادر پیرم ... اگه برادر دیگه ای دارید بره دنبالش... رفته بود پناهنده بشه؟ آخی... ناراحت شدم. خودت نمیتونی بری؟ چن سالته دستهایم را در باغچه می کارم... سبز خواهم شد...سبز...سبز...سبز... و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت....با عشق برای آبان خانم
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 درخواست دوستیمو قبول میکنی باشه عزیزم هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
برکه۱ عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 5703 اره 😣😣 نمیشع هرچی درخواست میدم قبول نمیشه خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 نمیشع هرچی درخواست میدم قبول نمیشه شما که اصلا ندادی میخوای من بهت بدم? هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
برکه۱ عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 5703 شما که اصلا ندادی میخوای من بهت بدم? درخواست میدم میگه کاربر قبلا درخواست داده هرچی نگاه میکنم نیست آره تو درخواست بده خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 درخواست میدم میگه کاربر قبلا درخواست داده هرچی نگاه میکنم نیست آره تو درخواست بده دادم هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 دلم شکسته عزیزم😔😔😔 هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
hamsare_ali_aga عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 یه دوستی دارم اینجا سه روزه ازش خبری نیست نگرانشم هرروز بدون استثنا حداقل صبح میومد😓 @hams ... فداتشم گوشیم خراب شد یهو توتعمیر بود امروز گرفتم
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 فداتشم گوشیم خراب شد یهو توتعمیر بود امروز گرفتم عزیزم😢خیلی دلم برات تنگ شده بود😓 خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍