2777
2789
عنوان

تاپیک درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 44 پست
داداشم تو کشور غریب افتاده زندان .نمیتونم به  مادرم بگم بفهمه سکته میکنه .از تمارض خسته شدم دلم ...

عزیزم..... چرا افتاده زندان؟ برادر کوچک منم زندانه.... وقتی یادش می افتم خیلی حالم بد میشه.... غمگینم همیشه...

دستهایم را در باغچه می کارم... سبز خواهم شد...سبز...سبز...سبز... و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت....با عشق برای آبان خانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیبی نداره زیاد خودتو درگیرش نکن میدونم سخته ولی خوب چاره چیع

اره 😣😣 

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
نمیدونم .ترکیست  بدبخت شدیم هیچ کدوم ویزا نداریم بریم دنبالش .چه خاکی بریزم سرم .پدر مادر پیرم ...

اگه برادر دیگه ای دارید بره دنبالش... رفته بود پناهنده بشه؟ آخی... ناراحت شدم. خودت نمیتونی بری؟ چن سالته

دستهایم را در باغچه می کارم... سبز خواهم شد...سبز...سبز...سبز... و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت....با عشق برای آبان خانم
نمیشع هرچی درخواست میدم قبول نمیشه 

شما که اصلا ندادی میخوای من بهت بدم?

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
درخواست میدم میگه کاربر قبلا درخواست داده هرچی نگاه میکنم نیست آره تو درخواست بده

دادم 

فداتشم گوشیم خراب شد یهو تو‌تعمیر بود امروز گرفتم

عزیزم😢خیلی دلم برات تنگ شده بود😓

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍