2777
2789
عنوان

مادرشوهردروغگو

232 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم چندماهه میگه زانو درد دارم درحالی که تو مراسمات میرقصه و خونه تکونی میکنه ولی پیش ما و مردم میگه زانوم درد می‌کنه الانم با خواهرشوهرم رفتن یع شهری دیگه که دوروز راهه اونم با اتوبوس رفته خونه دادشش بعد میگه رفتم دکتری ،حتی به پسر بزرگش ک شوهر منه زنگ نزد یه خدافظی کنه درحالی ک شوهر من تا از بقیه شنید زنگ زد مادرش حالشو پرسید و گفت پول لازم نداری اونم گفت نه،الانم یه پیام دادم دخترش گفتم بهتره حالشو پرسیدم اون بی ادب جوابم نداد فقط گفت ممنونم ،الان بنظرتون لازمه ب مادرشوهرم بزنگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما دقیقا  از کجا انقد مطمئنی دروغ گفته   خدایی  احیانا ؟ کسی که زانوش درد میک ...

عزیزم تمارض کم کم مشخص میشه

مادرشوهر منم هی میگه سنگ کلیه دارم،پسرش بردش سونو،گف سنگ نداری،اما هنوزم این خانم از رو نمیره

شما دقیقا  از کجا انقد مطمئنی دروغ گفته   خدایی  احیانا ؟ کسی که زانوش درد میک ...

خوب معلومه درد می‌کنه منم میگم لازم نبود با اتوبوس بره یی همه راه میگم چرا بی خبر رفته انگار ما مسیول پادردشیم

عزیزم تمارض کم کم مشخص میشه مادرشوهر منم هی میگه سنگ کلیه دارم،پسرش بردش سونو،گف سنگ نداری،اما هنوز ...

عزیزم مادر خودم به شخصه همیشه میگفت پام درد میکنه هزار و یه مدل دکتر بردیم آخر سر معلوم شد یه کیست بزرگ تو پاهاشه و باید جور دیگه ای درمان بشه 

بعدام قاضی فقط خداست اون میدونه راست و دروغ  درون بقیه چیه ولا غیر 

عزیزم تمارض کم کم مشخص میشه مادرشوهر منم هی میگه سنگ کلیه دارم،پسرش بردش سونو،گف سنگ نداری،اما هنوز ...

خدا شاهده قبل محرم عروسی داشتیم اصن ننشست از بس وسط بود بعدش صبح ما دیدیمش سالم رفت خرید عصر ک ما رفتیم خونشون یه پاش می‌لنگید حالم از دروغاش برهم میخوره

عزیزم مادر خودم به شخصه همیشه میگفت پام درد میکنه هزار و یه مدل دکتر بردیم آخر سر معلوم شد یه کیست ب ...

قاضی خداست اره

اما مام کور نیستیم،تا پسراش نیستن،سرحاله

تا پسراش میان خودشو میزنه ب غش،میگن ببریمت دکتر میگه ن فقط قرصمو بدین و عین نقل،قرص میندازه بالا😂

قاضی خداست اره اما مام کور نیستیم،تا پسراش نیستن،سرحاله تا پسراش میان خودشو میزنه ب غش،میگن ببریمت ...

این ریشش یه چیز دیگس تو جوونی 

شوهر بهشون محبت نمیکنه بهش بها نمیده وقتی علاقه عروس و پسرشو میبینه   یا دختر و دامادو  میبینه دلش میخواد خودشو لوس میکنه تا توجه ببینه