2777
2789
عنوان

بچها چیکار دارید میکنید همین الان یوهویییییی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 96 پست
من بر عکس تو ! اصلا ناهار نمیخورم چون همسرم روزها خونه نیست ، تنهایی دوست ندارم اما شب ها زود شام می ...

منم لودو نبود همسرم در روز اصن احساس نمیشه چون تا ۲ ظهر خوابه😐

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو مبل نشستم برای بار هزاااارم دارم پایتخت میبینم و منتظر شوهرمم،

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
خراب میشه یه وقت 😅

ن من بهت یاد میدم مثه برنج آبکش در میاد.

برنج و پاک کن بعد دو سه بار بشور اندازه یک بند انگشت آب بریز 

بعدنمک و اصافه کن و مزه شو بچش،اندازه دو قاشق روغن بریز بعد بذار بجوشه

درحال جوشیدن دو سه بار هم بزن ک قشنگ قد بکشه آبش ک داشت خشک میشد و یکم مونده بود(خیلی کم در حدی ک ته برنجت زیاد خشک نشه)  دم کنی بذار

حدود ی ربع هم طول میکشه دم بکشه

خدایاشکرت🥰
ن من بهت یاد میدم مثه برنج آبکش در میاد. برنج و پاک کن بعد دو سه بار بشور اندازه یک بند انگشت آب بر ...

صلوات فرستادم واسه تو دلیات انشالا ک سلامت بغلشون کنی 🤲🌹

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
خواهر باردارم طفل معصومم گرسنه میشه تااونموقع😁

نه پس رااااحت باش عزیزم

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.
مرسی خانوم گل. شما هم دوقلو داری؟🥰

بله😊منم بعد انتظار و با دارو باردار شدم

اووو چقد سختش کردی بعد نم دادن برنج !! 

کجاس سخته 

حتما تو خیلی الکی و اسون درس میکینی❤

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ن من بهت یاد میدم مثه برنج آبکش در میاد. برنج و پاک کن بعد دو سه بار بشور اندازه یک بند انگشت آب بر ...

ممنون خواهر💙🤗

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂