2777
2789
عنوان

بچها چیکار دارید میکنید همین الان یوهویییییی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 96 پست
من بر عکس تو ! اصلا ناهار نمیخورم چون همسرم روزها خونه نیست ، تنهایی دوست ندارم اما شب ها زود شام می ...

منم لودو نبود همسرم در روز اصن احساس نمیشه چون تا ۲ ظهر خوابه😐

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو مبل نشستم برای بار هزاااارم دارم پایتخت میبینم و منتظر شوهرمم،

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
خراب میشه یه وقت 😅

ن من بهت یاد میدم مثه برنج آبکش در میاد.

برنج و پاک کن بعد دو سه بار بشور اندازه یک بند انگشت آب بریز 

بعدنمک و اصافه کن و مزه شو بچش،اندازه دو قاشق روغن بریز بعد بذار بجوشه

درحال جوشیدن دو سه بار هم بزن ک قشنگ قد بکشه آبش ک داشت خشک میشد و یکم مونده بود(خیلی کم در حدی ک ته برنجت زیاد خشک نشه)  دم کنی بذار

حدود ی ربع هم طول میکشه دم بکشه

خدایاشکرت🥰
ن من بهت یاد میدم مثه برنج آبکش در میاد. برنج و پاک کن بعد دو سه بار بشور اندازه یک بند انگشت آب بر ...

صلوات فرستادم واسه تو دلیات انشالا ک سلامت بغلشون کنی 🤲🌹

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
خواهر باردارم طفل معصومم گرسنه میشه تااونموقع😁

نه پس رااااحت باش عزیزم

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.
مرسی خانوم گل. شما هم دوقلو داری؟🥰

بله😊منم بعد انتظار و با دارو باردار شدم

اووو چقد سختش کردی بعد نم دادن برنج !! 

کجاس سخته 

حتما تو خیلی الکی و اسون درس میکینی❤

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ن من بهت یاد میدم مثه برنج آبکش در میاد. برنج و پاک کن بعد دو سه بار بشور اندازه یک بند انگشت آب بر ...

ممنون خواهر💙🤗

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂