2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 60 پست
نگران نباش خدابزرگه، جواب آزمایشت اومد؟

نه تازه اومدم خونه. ۶ به بعد گفتن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه ۴ روز پریودم عقب افتاد گفتم حتما باردارم خوشحال شدم رفتم ازمایش دادم منفی بود روز بعدش پ ...

خییییلی سخته منم سه چهار ماه پیش ۵_۶ روز تاخیر داشتم . خییییلی امیدوار شدم. آخه همیشه منظم بودم ولی منفی شد. 

میدونم ک خدا گذاشته برا بهترین وقت. هر چند درکش یکم برامون سخته. من کلا بی خیالش شدم این ماه. البته از رو ناراحتی. ماه پیش روحا خیلی اذیت شدم. دیگه سپردم دست خودش ک اگه مادری رو برا من میپسندین ک ... اگه نه منم دیگه راضیم. و سعی می کنم به نقش های دیگه ای ک دارم و خدا برام راضیه انجامش بدم .بازم توکل ب خودش. ان شاء الله ک به حق امام حسین علیه السلام ک حسرت اربعین شون تو دلم مونده مارو هم لایق نقش مادری ببینن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خییییلی سخته منم سه چهار ماه پیش ۵_۶ روز تاخیر داشتم . خییییلی امیدوار شدم. آخه همیشه منظم بودم ولی ...

اره واقعا سخته ،منم دیگه سعی میکنم بیخیال شم ولی وقتی نزدیکای پریودم میشه یه استرس خاصی میگیرم، بابت دعای قشنگت ممنون عزیزم،ایشا... بعدازظهر بیای و خبر خوب بهمون بدی

گرفتی لایک کن انشالله که مثبته

چشم حتما. میام جوابو میذارم. حتی اگه منفی باشه

سلام عزیزم. من دلم روشنه. امیدوارم وقتی جواب آزمایشت رو گرفتی واسه منم دعا کنی واسه دومین بار مامان ...

سلام عزیزم ممنونم از دلگرمی تون.

ان شاء الله ان شاء الله به زودی دوباره مامان بشید. 

سلام عزیزم ممنونم از دلگرمی تون. ان شاء الله ان شاء الله به زودی دوباره مامان بشید. 

انشالله توکل به خدا عزیزم به دعای شما عزیزان 💕 💕 💕 

کی جواب آزمایشت رو میگیری؟ 

دعا یادت نره

سلام . الآن نگاه کردم جوابو زده بودن. ۷/۵ بود .منفیه.

رنج آزمایشگاه زیر ۱۰ رو منفی زده.

ببخشید وقت همه تونو گرفتم. ممنونم از دلگرمی ها و همراهی هاتون

نمیدونم علتش چیه من قرصی چیزی هم نخوردم ک بتا رو تغییر بده. چون همیشه زیر یک میشد مثلا.۰/۳یا نهایت ۰/۹ میشد. 

هر دوش میشه. فقط خودتون مستقیم برید آز بدید آزاد حساب می کنن

عزیزم برو آزمایش بده و چهل و هشت ساعت بعد هم تکرار کن ،اگر تیتر بتا انجام بدی بهتره ، منم یه خارج رحمی داشتم که لوله م رو از دست دادم یه سال گذشته و هنوز حامله نشدم 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
سلام . الآن نگاه کردم جوابو زده بودن. ۷/۵ بود .منفیه. رنج آزمایشگاه زیر ۱۰ رو منفی زده. ببخشید وقت ...

توکل به خدا ، شما عکس رنگی هم گرفتی ؟لوله هات سالمن ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
من بی بی هاله انداخت رفتم آز دادم رنج مثبت آزمایشگاه بالای 25 بود من 24 بودم دکتر گفت پریود میشی&nbs ...

چقدر خوب. خداروشکر.

منم با دکترم حرف زدم گفتن چون بوردرلاین نوشته کنار خون ،ینی آز مشکوکه و احتمال مثبت بودن هس . 

ولی خیلی نگرانم . از ی طرف دردای پریودی دارم. و لک بینی.

از طرفی اگه مثبت بشه هم نگران خارج رحمی هستم برا بارسوم. توکل بخدا . خواااهش می کنم دعا کنید برام