2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 60 پست
عزیزم برو آزمایش بده و چهل و هشت ساعت بعد هم تکرار کن ،اگر تیتر بتا انجام بدی بهتره ، منم یه خارج رح ...

ممنون گلم. دکتر گف اگه خونریزی نکردی یک شنبه دوباره آز بده. توکل ب خدا.

درکتون میکنم. منم بار اول لوله چپمو از دست دادم . بار دوم خدا خیلی رحم کرد بهم ک بتام اومد پایین و خودش تموم شد وگرنه لوله راست هم...

حالام خیلی نگرانم. ممنون میشم دعا کنید برام.

ان شاء الله بحق امام حسین علیه السلام شمام همین روزا دلتون خوشحال میشه با خبر اومدن نی نی سالم و صالح 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
توکل به خدا ، شما عکس رنگی هم گرفتی ؟لوله هات سالمن ؟

نه عزیزم دکتر قبلی ک هر وقت میدید منو میگف بیا آی یو آی. بعد ک برا بار دوم خارج رحمی شدم گف بیا لوله دیگه تو هم برداریم یه بارکی آی وی اف کنیم. ینی شوک شده بودم چجوووور. گفتم من دیگه غلط می کنم بیام اینجا.

دکتر الانمم ک گفتم عکس رنگی بنویسه گف نیاز نیس و اگه گرفتگی هم باشه با این داروها رفع میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دکتر قبلی ک هر وقت میدید منو میگف بیا آی یو آی. بعد ک برا بار دوم خارج رحمی شدم گف بیا لوله ...

داروهات چی ان عزیزم ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
سلام . الآن نگاه کردم جوابو زده بودن. ۷/۵ بود .منفیه. رنج آزمایشگاه زیر ۱۰ رو منفی زده. ببخشید وقت ...

قربونت بشم اگه تا فردا پريود نشدی بازم آز بده. احتمال بارداری هنوز هم تو شما هست

داروهات چی ان عزیزم ؟

این دکترم با این ک دکترای طب تولید مثل داره و کارشم آی وی افه ولی اکثرا داروهاش گیاهی. الآن دقیق یادم نیس ک برا گرفتگی چی داده بودن ولی داروهایی ک داده بودن مثلا دود کردن عنبر نسا بود، شربت عناب بود، ژل رویال، ماءالجبن، ماءالعسل، شربت کاپاریس و.... فعلا اینا یادمه ولی مثلا عنبر نسا رو میدونم برا اون بود و شربت عناب و..

قربونت بشم اگه تا فردا پريود نشدی بازم آز بده. احتمال بارداری هنوز هم تو شما هست

خدا نکنه عزیزم . مجبورم تا یک شنبه صبر کنم. چون تعطیله همه جا. امروز مجبوری یکم زیاد سرپا بودم یکم لک بینیم بیشتر شده. توکل به خدا یکم نگران شدم

عزیزم امیدوارم که بخیر و خوشی باردار باشی و سالم بیاد بغلت

فقط استراحت کن و مراقب باش ابدا هم نگارن نباش ان شاالله یکشنبه میره بالا بتات

خبرشو بده خوشحال میشم😍😚

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
بیشتر ببینید
عزیزم امیدوارم که بخیر و خوشی باردار باشی و سالم بیاد بغلت فقط استراحت کن و مراقب باش ابدا هم نگارن ...

خییییلیییی ممنونم عزیزم. یکم دردام زیاد شده ی چند قطره هم تو سرویس خون اومد. احتمال زیاد دارم پریود میشم. با اینکه خییییلی سخته ولی بازم راضیم به رضای خدا

این دکترم با این ک دکترای طب تولید مثل داره و کارشم آی وی افه ولی اکثرا داروهاش گیاهی. الآن دقیق یاد ...

ممنون عزیزم

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

اول برو ازمایش و بعدش زود سونو داخلی بشو 

منم خارج رحم داشتم😳

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
بیشتر ببینید
خییییلیییی ممنونم عزیزم. یکم دردام زیاد شده ی چند قطره هم تو سرویس خون اومد. احتمال زیاد دارم پریود ...

سلام عزیزم یکی از علایم بارداری همین لکه بینی منکه دلم روشنه بارداری چون قبل از موعدت لکه بینی داشتی 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   

عززززیزم

توکلت ب خدا باشه

انشاالله ک هرچی خیره واست پیش بیاد

منم ۲ سالِ تمام قرص خوردم و امپول زدم و و و ...

ماهِ آخر فولی درست و درمون نداشتم ک دکترم با ناامیدیِ تمام راهیم کرد ک برم خونه و ماهِ بعد برم پیشش

من دقیقا همون ماه باردار شدم

فردای عاشورا سونو دادم

فک میکردم کیستی چیزی دارم ک پری نشدم   ک گفت خانوم ۸ هفتته و صدای قلبشو گذاشت

فقد از خدا بخواه   ....خودش معجزه میکنه برات

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
عزیزم برو آزمایش بده و چهل و هشت ساعت بعد هم تکرار کن ،اگر تیتر بتا انجام بدی بهتره ، منم یه خارج رح ...

عزیزم منم مثل تو بودم بعد یک سال باردار شدم اصلا نگران نباش فقط توکل کن به خدا و استرس نداشته باشه منم این روزارو گذروندم وقتی از ته دل به خدا توکل کردم حامله شدم وقتی که اصلا انتظارشو نداشتم الهی به حق امام حسین زودی مامان بشی😍

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
بیشتر ببینید
عزیزم منم مثل تو بودم بعد یک سال باردار شدم اصلا نگران نباش فقط توکل کن به خدا و استرس نداشته باشه م ...

خدایا شکرت که باردار شدی عزیزم ،شما کار خاصی انجام ندادی؟مثل لاپرا یا عکس رنگی ؟