2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 60 پست
خدایا شکرت که باردار شدی عزیزم ،شما کار خاصی انجام ندادی؟مثل لاپرا یا عکس رنگی ؟

لاپرا شدم فقط ماه اخر از روز 3 پریودی تا روز تخمک گذاری سیاهدونه و عسل خوردم و سعی کن اصلا عفونت نگیری

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
بیشتر ببینید
لاپرا شدم فقط ماه اخر از روز 3 پریودی تا روز تخمک گذاری سیاهدونه و عسل خوردم و سعی کن اصلا عفونت نگی ...

عزیزم هزینه ش چقدر بود ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو ازمایش و بعدش زود سونو داخلی بشو  منم خارج رحم داشتم😳

ان شاء الله دیگه براتون اتفاق نیفته.فک نکنم بکشه به اونجا ها دیگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم یکی از علایم بارداری همین لکه بینی منکه دلم روشنه بارداری چون قبل از موعدت لکه بینی داشتی ...

ممنونم گلم. ماه پیشم اینجوری شدم چقدددد امیدوار بودم ولی سه روز بعدش پریود شدم. این ماه ک دوباره اینجوری شد گفتم مث ماه پیشه و پریود میشم نمیدونم چی شد ک بی بی چک زدم. این مثبت شدنش خیلی امیدوارم کرد که اونم مث اینکه خیلی دیگه امیدی نیس بهش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عززززیزم توکلت ب خدا باشه انشاالله ک هرچی خیره واست پیش بیاد منم ۲ سالِ تمام قرص خوردم و امپول زد ...

ااای جانم چ خوووب

از همتون ممنونم 

بچه‌ها چرا اینجوری میشه آخه ؟ کسی میدونه؟

بی بی چکم همووون اول مثبت شد ینی فک کنم حتی دو دیقه هم نشد . آزمم ک مشکوک بود ولی رسما پریود شدم. این ماه خییییلی بی خیال بودم ولی این مثبت شدن بی بی چک خیلی اذیتم کرد  

با این وضع خراب روحیه و دردای پریودی  مهمونم قراره بیاد برام اون ۳-۴ روز.

بچه‌ها چرا اینجوری میشه آخه ؟ کسی میدونه؟ بی بی چکم همووون اول مثبت شد ینی فک کنم حتی دو دیقه هم نش ...

برو بگیر بخواب و استراحت کن مگه تو هتل داری گلم

الان فقط استراحت ارومت میکنه 

توکلت بخدا من درکت میکنم 

حال این ماه منم همین بود😭😭😭

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
بیشتر ببینید
برو بگیر بخواب و استراحت کن مگه تو هتل داری گلم الان فقط استراحت ارومت میکنه  توکلت بخدا من د ...

ممنونم عزیزم چشم. فعلا خونه مامانمم ولی شب ک قراره برگردیم خونمون مادر شوهرمم میاد باهامون. وقت دکتر داره بنده خدا

ممنونم عزیزم چشم. فعلا خونه مامانمم ولی شب ک قراره برگردیم خونمون مادر شوهرمم میاد باهامون. وقت دکتر ...

عی بابا الهی بگردم😭

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
بیشتر ببینید
عی بابا الهی بگردم😭

دوباره صب بی بی چک زدم خطش هس ولی خییییلی محو. زور میزنی دیده میشه. فک کنم دیگه بتا نزدیک صفر شده. 

فقط نمیدونم چرا خونریزی زیاد نمیشه 

هفته بعد ک مادرشوهرم بره باید برم دکتر . ی سونو چیزی بنویسه ببینم مشکلی چیزی ندارم ک اینجوری میشه سه ماهه کلا پریم ریخته بهم دو بار قبل ک کلا روزای خونریزی هم کم بود و اکثرا لخته بود. این بارم ک لخته نیس فعلا ولی زیادم نمیشه 

دیشب تقریبا حالم بهتر شده بود. شب خواب دیدم عروس خالم ک دکتره معاینم کرد گف نگران نباش بارداری بچتم پسره. گفتم وااای راس میگین از کجا میدونین آخه. ی اصطلاح علمی گف ک ازون معلومه.

از خواب ک بیدار شدم دوباره قاطی کردم. بی چاره مامانم از هیچی خبر نداره فک می کنه پریودم فقط همش میکه چرا اینجوری شدی . اصلا حوصله حرف زدن ندارم.

خواهش می کنم برام دعا کنید خودمو پیدا کنم. میدونم و باور دارم ک بچه همه چی نیس. حتی ب نبودشم راضی شده بودم ولی این ماه بددجور  قاطی کردم با مثبت شدن بی بی چک .

الهی ک هیشکی مثبت شدن بی بی چکش ادامه اش غم و غصه نباشه.

میدونم اینم میگذره . دنیا توام با رنجه . و اینا بزرگ تر می کنه روحو. خدا خییییلی دووووسم داره.

دیشب تقریبا حالم بهتر شده بود. شب خواب دیدم عروس خالم ک دکتره معاینم کرد گف نگران نباش بارداری بچتم ...

عزیزدلم خدا کنارته

من خوب درکت میکنم والا

من ماه پیش وقوی منشی ازمایشگاه زنگ زد گفت منفیه دنیا روی سرم خراب شد باورم نمیشد امام حسین جوابمو نداده

ولی نباید ناامید باشیم خدا هست مهربونیشم هست

بیشتر ببینید
عزیزم هزینه ش چقدر بود ؟

حدود یک سال و نیم گذشته ازش 3ونیم میلیون

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
بیشتر ببینید