2777
2789
عنوان

بی بی چک

790 بازدید | 60 پست

سلام دوستان ببخشید من دو ماهه پریودم نامنظم شده. ماه پیش ۶ روز جلو انداخت. این ماه هم ۳ روز جلوتر لک بینی دارم . موعدمم فرداست. بی بی چک زدم از همون اول یه هاله خیییلی کمرنگ داره . البته ازون توهمیا نیس ک دیده نشه. خودم میبینمش ولی تو عکس نمی افته. 

بنظرتون آزمایش برم؟ میدونم ک بهترین کار اینه ک منتظر باشم از موعدم بگذره یا بی بی چک پررنگ تر بشه. ولی چون وضعیت من یکم فرق داره موندم چیکار کنم. چون من دو تا سابقه خارج رحمی دارم. برا همین خیلی نگرانم. از طرفی امروزم مسافرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

حتما ازمایش بده

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ازمایش بده

ازبده تاازنگرانی دربیای

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 
بیشتر ببینید

خییییلی از همتون ممنونم. تو رو خدا بحق امام حسین علیه السلام برام دعا کنید که اگه باردار باشم سالم باشه و برای بار سوم خارج رحمی نشم یا مشکل دیگه ای نباشه.   چهارساله منتظرم. 

تو دو تای قبلی بی بی چکم ک مثبت میشد گریه ام در میومد ولی حالا بیشتر استرس دارم تا خوشحالی.

تو رو خدا دعام کنید.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها باید بریم ازمایشگاه بگیم ازمایش بارداری میخوام بدم..یا نیازه دکتر بنویسه؟

هر دوش میشه. فقط خودتون مستقیم برید آز بدید آزاد حساب می کنن

هر دوش میشه. فقط خودتون مستقیم برید آز بدید آزاد حساب می کنن

مرسی عزیزم..ایشاالله به مراده دلت میرسی یه نی نی خوشگل مشگل خدا بهت میده

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤

رفتم از دادم. خانومه میگف من دلم روشنه این بار.توکل ب خدا. 

بی بی چکه هم نگرانم میکنه. آخه تا حالا ازین مارک استفاده نکردم. میترسم از اونایی باشه ک الکی هاله بندازن

ایشا.... که مثبت باشه آزمایشت و باردار باشی    

ممنونم عزیزم دعا کنید اگه مثبت بود سالم باشه فقط. 

نمیدونم چرا ناامید شدم بعد آز. دردای پریودیم بیشتر شده  .خدایا خودت بهم رحم کن. لطف کن مث همیشه