2777
2789
عنوان

چطور میفهمید شوهرتون دوستون داره؟

3297 بازدید | 100 پست

چیکار میکنن؟ زبانی میگن.  ؟ یا همین خرجی خونه رو ک تامین میکنن ینی دوستون دارن

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد ک بودیم

یه شب تلفن خونه ک نداشتیم

گوشی منو بابامو مامانم قطع شد اصلا همه ایرانسلا قطع شدن

خونه اونا چهل دقیقه با ما فاصله داشت

تا ۱۱صبر کرده بود دیده بود خبری نیست ساعت یازده از بالکن پریده بود پایین ماشین گرفته بود امده بود سمت ما

میدونست اگه بگه من باور نمیکنم از پنجره خونمون عکس گرفته بود اون بالا هم ساعتو میزنه گفتم چرا نیومدی گفت فقط میخواستم بدونم اتفاقای نیافته واستون 

بعد دوباره از بالکن خودشو کشیده بوده بالا رفته خوابیده

در اتاقم تو نبودش قفل بوده ک کسی نیاد شک کنه

Are you lost baby girl?

خرجی؟!

دوست داشتن ممکنه زبانی هم نباشه ولی از خیلی چیزای دیگه میشه تشخیص داد. مثلا همین که تو خیلی کارا تو رو اولویت قرار بده،  نظرتو بپرسه،  سلیقه تو براش مهم باشه،  علایقتو بدونه و احترام بذاره و...  و...  و... 

خدایا شکرت🙏

خرجي خونه ؟ اين كه راه ابراز احساس نيست 

خب از اينكه بارها و بارها وظايف منو انجام ميده ، توي كارام كمكم ميكنه ، وقتي كه عصباني ميشم و تند ميشم باهاش دركم ميكنه و دلخور نميشه ، دقيق ميدونه چي دوست دارم و چي ندارم ، وقتي نيازهامو برطرف ميكنه ، وقتي بهم احترام ميذاره ، وقتي با افتخار دستمو ميگيره و ميگه كه از داشتن من به خودش ميباله متوجه ميشم دوستم داره

یه بار دیگه هم تو دوستی ی باکس گل گرفته بود اورده بود داده بود ب منشی زبانمون بده ب من اسمم رو بدنش ...

بیشتر بوگو😁

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙