2821
2789
عنوان

بخت گشا

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 40 پست
قط میشم 

به من میگی خصوصی ؟

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              

بگو واسش قران باز کنن بفهمن مشکلش از چیه بنده خدا بعضی وقتا بستگی مانع ازدواج میشه ، ی خانم هست تلفنی قران باز میکنه کارش خوبه من برای ترس بچه م زنگ زدم ی کاربر معرفی کرد شکر خدا رفع شد ، ۰۹۳۹۱۴۵۲۶۹۶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما برای همین نیت خوندی؟ چهل روز ؟ شخص خاصی مدنظرت بود؟ 

دوستم بهم گفت نذرکن مثلاتادوسال هرشب بخونی منم ازوقتی نامزدکردم خوندم خیلی زودبهش رسیدم.نه هیچکس رانمیشناختم.البته نذرکردم وبیخیال شوهرشدم.

نیت کردی؟ من هر شب مبخونم

من تاحالانخونده بودمش.دوستم گفت نذرکن تادوسال هرشب بخونی منم ازوقتی نامزدکردم خوندمش.خواهرم یه قران ازمشهدگرفت بانیت وسه هفته ای ختمش کردویک ماه بعدش نامزدکرد

چطوری من خصوصی بلد نیستم گزینه اش کجاس؟

برو تو الانات لاب لای لایکات درخواستم هست دیگه چون لایکت زیاده یکم بگرد پیدا میشه بزن رو پذیرش 

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒

[QUOTE=108622798]خوب شاید شرایط ازدواج رو برای طرفشون  سخت گرفتن[/QUOTE

من دقیقا رو نمیدونم ام من خودم خیلی دیر ازدواج کردم چون هر چی خواستگار می اومد چرا و معتاد و فقیر. خلاصه خیلی داغون  بود محلمان رو عوض کردیم اوضاع بهتر شد