یه دختر بسیار خوب همسایه داریم که سن الان حدود سی و چهار سال است تحصیل کرده و پاک اما خیلی معلومه...قدیمها خیلی خواستگار داشته اما الان تقریبا نه خانواده و اقوام سنتی هم داره و این ازدواج نکردم الان براشون خیلی ناراحت کننده است کسی دعای بخت کاش و یا از این ها بلد هست بگه شاید یه راهی بود براش ...منم خودم دیر ازدواج کردم اما فقرم این بود که من خانواده و فامیل زیاد سنتی نبودن که ازدواج براشون خیلی مهم باشه..ممنون میشم راهکار بدید
به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمیدانند چگونه نیروی عشق را به انسان ها بدهند و به آنها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین https://www.goftino.com/c/JtRmeU
گروه قرمز. وزن اولیه 83😤 وزن الان78هدف اول 75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55 .هدف نهایی 50😍💪 اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.
شما برای همین نیت خوندی؟ چهل روز ؟ شخص خاصی مدنظرت بود؟
گروه قرمز. وزن اولیه 83😤 وزن الان78هدف اول 75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55 .هدف نهایی 50😍💪 اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.