یه دختر بسیار خوب همسایه داریم که سن الان حدود سی و چهار سال است تحصیل کرده و پاک اما خیلی معلومه...قدیمها خیلی خواستگار داشته اما الان تقریبا نه خانواده و اقوام سنتی هم داره و این ازدواج نکردم الان براشون خیلی ناراحت کننده است کسی دعای بخت کاش و یا از این ها بلد هست بگه شاید یه راهی بود براش ...منم خودم دیر ازدواج کردم اما فقرم این بود که من خانواده و فامیل زیاد سنتی نبودن که ازدواج براشون خیلی مهم باشه..ممنون میشم راهکار بدید
گروه قرمز. وزن اولیه 83😤 وزن الان78هدف اول 75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55 .هدف نهایی 50😍💪 اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.
بگو واسش قران باز کنن بفهمن مشکلش از چیه بنده خدا بعضی وقتا بستگی مانع ازدواج میشه ، ی خانم هست تلفنی قران باز میکنه کارش خوبه من برای ترس بچه م زنگ زدم ی کاربر معرفی کرد شکر خدا رفع شد ، ۰۹۳۹۱۴۵۲۶۹۶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=108622798]خوب شاید شرایط ازدواج رو برای طرفشون سخت گرفتن[/QUOTE
من دقیقا رو نمیدونم ام من خودم خیلی دیر ازدواج کردم چون هر چی خواستگار می اومد چرا و معتاد و فقیر. خلاصه خیلی داغون بود محلمان رو عوض کردیم اوضاع بهتر شد