2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی

377 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

ما رسم سیسمونی خریدن نداریم 

اما خونواده همسرم این رسم رو دارن 

پارسال جاریم برای سیسمونی خونواده اش تقریبا همه چی خریدن. حالا من بخوام بچه دار شم نمیدونم چیکار کنم .... خیلی توی فکرشم 

هیچی شما رسم خودتونو برین

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب از اول مگه نگفتی رسم ندارین؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

ما رسم داریم و خونواده ی همسرم رسم ندارن...وای در کل من با سیسمونی از طرف خانواده ی عروس مخالفم..والا گناهشون چیه..من اگه خدا بخواد و باردارشم بجز هدیه چیزی قبول نمیکنم از طرف خانوادم

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

اولا شماهم چند تا وسایل بخرین از ضروریات...

ثانیا قرار نیست فرهنگ و سنت خودتونو با اونا مقایسه کنین...هر کی رسم خودشو داره

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

رسم و رسوماتتون رو روز بله برون مگه مشخص نکردین که به توافق برسین؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

گوربابای جاری رسم خودتواجرا کن. هیچ چیزی اندازه ی سیسمونی اذیتم نمیکنه ک چررراااا باید خانواده ی دختر بخره؟ بچه فامیلی پدرش میاد روش درنهایت نوه ی سمت پدرشه خون اونا تو رگاشه. بعد طفلک سمت دختر بخره؟ من دوماهه ازدواج کردم ولی مجردم بودم این داستان برام تومخی بود وهست 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
آخ چقد بده همدردیم..من سر جهیزیه که رسم نداشتیم خیلی اذیتم کردن..با اینکه رسممونو میدونستن بازم انقد ...

اتفاقا ما هم رسم نداریم جهیزیه رو کامل بدیم 

چن تا تیکه رو گفتیم همسرم خرید ... خیلی اذیت شدم سر جهیزیه با اینکه بهشون گفتیم 

حالا نوبته اینه ...گفتم رسم نداریم 

پارسال مادر شوهرم و کاریم به زور بردنم اتاق بچه و وسایلایی که خریدن رو ببینم و مادر شوهرم همش میگفت دخترم دوباره بچه دار شه همه چی براش میگیرم 

از اون موقع تا حالا اعصابم خورده 

نمیتونمم به مامان و بابام بگم بخرن چون برای خواهرای دیگه نخریدن

خونواده شوهرم با اینکه میدونن باز انتظار دارن

گوربابای جاری رسم خودتواجرا کن. هیچ چیزی اندازه ی سیسمونی اذیتم نمیکنه ک چررراااا باید خانواده ی دخت ...

واقعا منم همین نظر رو دارم 

بچه به اسم خونواده شوهره ... بدبختیهای خرید و .. برای خونواده دختر