2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 20 پست
اتفاقا ما هم رسم نداریم جهیزیه رو کامل بدیم  چن تا تیکه رو گفتیم همسرم خرید ... خیلی اذیت شدم ...

وای چقد شبیه همیم ماااا...منم برا خواهرای دیگم ن جهیزیه مثل من گرفتم ن سیسمونی..حالا جالبیش اینه ما فامیلیم و مادرشوهرم اینا کلا رسم و رسوم ما رو بهتر از ما میدونن...مادرشوهر منم خییلی تیکه میندازه

بنظرم ما خودمون بیعرضه ایم باید بدون خجالت و ناراحت شدن از حرفاشون رااحت بگیم میدونین که مارسم نداریم و باید شما بگیرین ولی چه کنم که با همین بیعرضگی جهازم ماخریدیم حالا سیسمونیو باید یکاری کنیم..ولی من که فک کنم بازم بیعرضم..حالا مامان بابام پیرن پولم ندارن انقد😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه صحبت نکردیم این موارد رو داستان ازدواج ما خیلی پیچیده بود 

ما هم چون رسممونو میدونستن..شوهرم خودش شب عقد بهم گفت من اگه دختر از شهر خودمون میگرفتم جهاز اون میداد ولی پاکی برام مهمتر بود تورو گرفتم..ولی من بازم تیکه های مادرشوهرم باعث شد ما بخریم😢

وای چقد شبیه همیم ماااا...منم برا خواهرای دیگم ن جهیزیه مثل من گرفتم ن سیسمونی..حالا جالبیش اینه ما ...

اره واقعا 

من به شوهرم گفتم انتظاری از خونواده من نداشته باشه

اما حال و حوصله حرفها و تیکه های خونواده اش رو ندارم 

عروسی ما به علت مسافت و مشکلات دیگه مختصر بود 

حالا مادر شوهرم هرجا که دعوت میشدم میومد و اصرار پشت اصرار که فیلم و عکس عروسی هاشون رو نشون بدن

وای که چقدر حرص میخوردم

حالا هک نوبت اینه