2777
2789
عنوان

دیدمش 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 34 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر بی  ملاحضه بوده..اگه دخترت بره به باباش بگه چی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واقعا شعورش کم بوده به یه زنی که متاهله و بچه دنبالشه همچین حرفی زده برو خداروشکر کن بهش نرسیدی  ...

واقعا نفهم بوده 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

چه بی شعور بوده این چه حرفی بود به شما زده اونم با وجود دخترت خجالت نمیکشه هرچقدر عشقتون داغ بود الان دیگه نیست و شده گذشته 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

کاش منم میتونستم ببینمش همسایه ی مامانم بود ولی خودش رفته شهر دیگه.نه اینکه عاشقش باشم هنوز .فقط میخ ...

نبینیش بهتره .چته میخوای حالت بدبشه ؟

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
چه بی شعور بوده این چه حرفی بود به شما زده اونم با وجود دخترت خجالت نمیکشه هرچقدر عشقتون داغ بود الا ...

واقعا جای تاسفه .اینجورمردا اصلا نمیدونن عشق چیه 

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
واقعا جای تاسفه .اینجورمردا اصلا نمیدونن عشق چیه 

منم قبلا عاشق پسر عمم بودم یه عشق واقعی که تاصبح براش اشک میرختم سه سال باهم رابطه تلفنی داشتیم اخر به دلیل مخالفت خانوادش رفت یه زن دیگه گرفت سه ماه پیش بعداز شش سال تو مراسم ختم زن عموم دیدمش اول که دیدمش شوکه شدم یه حا قفل شدم بعد اخم کردم و اصلا دیگه نگاش نکردم هرجا بود فراری میشدم از اون جا بچم دوسالشه به بچم میگه بابا بیا اینجا اون لحظه دلم میخواست بزنم دهنش بیشعور دیگه ازش متنفرم 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗