2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهاااان یادم اومددد ولی حال به هم زنه ها یه ذره بگم

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی

خخخخ...تاپیک تکراری نیست🤔🤔🤔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خیلی برام پیش اومده تو جاده یکی داره منو نگا میکنه سلام میکنه منم عین این بچه مؤدب ها جوابش رو میدم بعد برمیگردم میبینم با پشتیه هستش 

آن لحظه هزار باد تقدیم تو باد 😐🌸

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

اولای عقد دوبار هویج سوزوندم یه بار پیاز داغ سه چهار باریم سیب زمینی دیگه از برنجای شفته و خمیر و بی نمکم چیزی نگم یه بارم آش ریختم رو خواهرشوهر و دوبار بشقاب شکستم من وحشتناکم کلا

بعضیا باید اسکار بی شرفی و نمک نشناسی بگیرن....                                           شیطونکم  تیکر عروسیمه  

خودم هم میگم

زنگ تفریح بود میخواستم برم تو کلاس پیش دوستم معلم علوممون فامیلیش علی زاده هست..من نمیدونستم داخل کلاسه.  بلند داد زدم بچه ها چقدر علی زاده گیر میده😂😐