2777
2789

منمممم یه خواستگار داشششتم این مادرش هرشب خونه مااابود بگین خب

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بچگیم دماغمو با زیر شلواری داداشم پاک می کردم خوب آب می گرفت خخخخخ

گاهی با پشت پیرهنم یه بار بلوزمو زدم بالا کلا لک فی فی بود رو شکمم خخخخخ هر فحشیم بدید آینه آینه

بعضیا باید اسکار بی شرفی و نمک نشناسی بگیرن....                                           شیطونکم  تیکر عروسیمه  

بچه ها ما یه معلم عربی داشتیم چندتا از دوستامم نامزدکرده بودن نمیومدن مدرسه منم هی اینو میدیدم میخندیدم دست خودم نبود یه روز یه دفه گفت توچرااا شوهر نمیکنی ببین دوستات شوهر کردن توام شوهر کن دیگه.اون لحظه قیافه من😰 

قیافه معلمون🤗

قیافه بچه های کلاس🤣🤣🤣🤣

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
خودم هم میگم زنگ تفریح بود میخواستم برم تو کلاس پیش دوستم معلم علوممون فامیلیش علی زاده هست..من ...

تاپیکن ک تکرایه 😑 پستتم تکراریه 😑 پس منم همون پست تکراریمو میزارم 😑 البته سوتی نیس خاطرس

من با داداشم و یکی از دوستام هف هشت سالمون بود میرفتیم از سوپری محل خوراکی میخریدیم میاوردیم تو کوچه با نایلون و چادر گل گلی مادرامون چادر میزدیم میفروختیم خوراکیا رو 😂 یادمه یه بار زمستون بود بارون و باد شدیید در حد طوفان پرنده پر نمیزد تو محل ولی ما همچنان زیر چادر منتظر مشتری 😂 حالا اجناسمون چیبود ؟! دوتا آدامس مثلا یه دونه پفک و یه دونه چیپس 😂😂😂

سوتی

فقط اسم کاربریت😑

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
خب

ینی ننش هرشب چای قبل خوابشو خونه ما میخورد بابای بیچاره من که از سرکار میومد اون بدو بدو میومد خخونمون. قیافه زنه🤗🤗🤗🤗🤗

قیافه با😰😰😰😰😭قیافه من😴😓😡

هیچی دیگه بعد از یک ماه بابام گفت من که نیستم خونه ظهر پسرتو بردار بیاررر هیچی اینا اومدن پسره تازه ازحموم اومده بود انققققققد کیسه به خودش کشیده بود کل پوست صورتش گل انداخته بود صابونم تو چشممش رفته بود چشاشم سرخخخخ. ننشم مانتوشو برعکس پوشیده بود😣

هیچی دیگه بعد از یک ماه بابام گفت من که نیستم خونه ظهر پسرتو بردار بیاررر هیچی اینا اومدن پسره تازه ...

خب😐

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          

من دبیرستانی بودم طبقه دوم کلاسمون بود.بعد کلاس ما یه در پشتی هم داشت که ب انباری باز میشد انباری هم ب سالن طبقه دوم باز میشد خببببب؟؟؟؟بعد ی بار امتحان زیست داشتیم خیلیم سخت بود همه بچها وسایلا جمع کردیم رفتیم داخل انباری در پشتی روهم بستیم کلا کلاس خالی شد.معلم زیست اومد بایکی ازبچها توی کلاس دیدن هیشکی نیس😆هی معلم میگف اینا کجان مگه نیومدن؟اونم میگف الان همه بودن😟 ب زور خنده خودمون نگهداشته بودیم صداشون میشنیدیم دهن همو گرفتیه بودیم ک جیک نزنیم.معلمه از پله ها رف پایین ک از مدیر درجریان بزاره ما نیستیم.فوری برگشتیم توی کلاس دوباره معلم اومد داخل کلاس هنگ بود بدبخت ک ما چطو ظاهرشدیم🤣🤣🤣🤣🤣

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
2790
2778
2791
2779
2792