2789
چرا الکی تو دل بنده خدارو خالی میکنی.اخه کی آزمایشهای بارداریش 5 تومن میشه.چه خبره اخه

چطور نميشه

چطوري حساب كردي ك نشده

مال شما چقدر شده

هرماع ويزيت دكتر هرماه دراوها

دوتا غربالگري داري هر كدوم نزديك ٥٠٠ و خورده اي

سونوهايي ك ميفرستن

داروهاي تقويتي ك همشون ازاد حساب ميشه

موندم چطوري حساب كردي ك نشده

حتما شما رايگان ميري

مخصوصا ماههاي اخر ك هر هفته دكتر و سونو واسه وزن نوزاد

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره اگه آزاد باشه میشه..من خداروشکر تکمیلی ام همه رو رایگان میرم

خدا روشكر

همه ك نيستن

من تامين اجتماعي ام و اكثرا ازاده واسم

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
دوست منم همینطور.. بنظر من همونم زیاده.. آخه کالسکه چه بدرد میخوره..

اتفاقا كالسكه واسه تو پاساژ راه رفتن

يا بيرون رفتن خيلي به درد ميخوره

من خريدم

اتفاقا كالسكه واسه تو پاساژ راه رفتن يا بيرون رفتن خيلي به درد ميخوره من خريدم

من خوشم نمیاد.. هی تو پیاده رو و خیابون ببر.. سخته اونم توی خیابونای شلوغ.. من یا نمیبرمش یا بغل میگیرم

آره بیشتریا نیستن.. منم تامین اجتماعی ام.. مقداری ش رو تامین میده.. بقیه رو شامل تکمیلی پاسارگاد میش ...

موفق باشين

چطور نميشه چطوري حساب كردي ك نشده مال شما چقدر شده هرماع ويزيت دكتر هرماه دراوها دوتا غربالگري د ...

والا مادری که سالم باشه نیازی نیست هرماه بره چکاب پیش دکترش.قرصهای تقویتی هم قرار نیست هرروز بری بخری.هر پکش حداقل 40 تا 50 تا قرص داره.والا ما رایگان نرفتیم.شماها دیگه از همه چی غول میسازید

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
دوست منم همینطور.. بنظر من همونم زیاده.. آخه کالسکه چه بدرد میخوره..

منم تو سیسمونی کالسکه نخریدم.دخترم یکسالش شد خود شوهرم خرید دخترم دیگه مشتاقانه میشست توش.والا قرار نیست ما بچه دار شیم.پدر و مادرمون جیبشون خالی شه.گناه دارن بنده خداها

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤