2789

بین ۷تا ۱۰ تومن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دوستم ی سرویس آبرومند خرید فکر کنم 4 تومن یا 5 تومن شد

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
جدی؟؟؟؟ هزینه آزمایشات و داروها و .. حین بارداری تقریبا چقدر؟

اره گلم این قیمت با تخت و کمد معمولی البته این قدر میشه...دیگه بستگی داره بیمه کجا باشید ولی در کل این ۹ ماه یکی دو تومن هم هزینه آزمایش و سونوگرافی و ویزیت پزشک میشه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

١٠ تومن سيسموني

ازمايش اينا ٤ يا ٥

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

اگه بخوای وسایل لازم رو بخری حدودا ۵ملیون،مث تخت و کمد وـگهواره و روروئک کالسکه و کریر و لباس ها ،ولی اگه بخوای تجملاتی بخری کلی خرت و پرت اضافه حدودا میشه ۱۲ملیون 

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

چه عالی

اره عزیزم میشه.تازه دوستم همه چی هم خریده بود.کالسکه کریر رورویک سرویس چوب لباس پوشک اسباب بازی...

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
١٠ تومن سيسموني ازمايش اينا ٤ يا ٥

چرا الکی تو دل بنده خدارو خالی میکنی.اخه کی آزمایشهای بارداریش 5 تومن میشه.چه خبره اخه

یعنی با ۱۵تومن میشه بچه دار شد؟ بیمه تامین اجتماعی دارم

اره عزیزم بیمه هم که داشته باشی بهتره  مگه چقد هزینه داره به نظرم بیشتر هزینه رو برای ازمایش ها و سونو ها بزار 

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
من شاغلم.بیمه دارم.منشی مطب هستم کسی می دونه اگه حامله بشم بعد زایمان بهم مرخصی و حقوق میده بیمه یا ...

بعید میدونم

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂