2777
2789
خوب اول همون سلام احوال پرسی....یا مثلا دوستت دارم....یا غذا چی دوست داری....بفرما خونه و.....

سلام حالیز نجه دی؟سلام حالتون چطوره-سنی چوخ ایستیرم-تورو دوست دارم.غذانمه چوخ ایستری ؟غذا چی دوست داری؟-بویور اووَ=بفرما خونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام همون سلامه خوبید میشه یاخچیسیز

اگه زحمتتون نمیشه یه احوال پرسی کامل رو واسم بگو....مثلا سلام خوبی؟ سلامتی؟ بفرما بریم خونه؟؟؟ و ممنون سلام برسون😊

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
آخشام؟آخشام دان چوخ کچیب گجدی الان گجه اوز خیر اولسون

خب دای ددیم کی چون باشارمیرام گجوزون خیری گالسین 

بینی دا ننمنن اورگشمیشم

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   
اگه زحمتتون نمیشه یه احوال پرسی کامل رو واسم بگو....مثلا سلام خوبی؟ سلامتی؟ بفرما بریم خونه؟؟؟ و ممن ...

سلام.یاخچیسان؟سلامت سن؟بویور گدخ اِوَ.ممنونم سلام یَتیر

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
@nafasam1370   این زندگی خانوم هم تبریزیه❤

با اجازه بزرگترای تاپیک بلللللله 😐🤪😂😂😂😍😍😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

الله آنا اوزو ساخلاسین خانیم اشکالی یوخ بیر کلمه دَ اورگشدو

هه والا 

ساقول😘

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی