2777
2789
تهرانین پیروزی منطقسی بالاشهردی؟

آشاقادا دییر

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبان ترکی رو خیلی دوست دارم.کاش یه طوری میشد اینجا یه چیزهایی از زبان شیرین ترکی یاد میگرفتیم

قواعدش مثل انگلیسیه برای کسایی ک بلد نیستن یه کم سخته 

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   
منیم زن عمیم میانالی دی.منیم نظریمه میانا خانم لاری کیشی دن د کیشی دیلر

من د میانالیام

من اینو اینجوری خوندم من تبریزلیم 'نوزده' یاشیم وار اعتراف#  

😐😐

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
زبان ترکی رو خیلی دوست دارم.کاش یه طوری میشد اینجا یه چیزهایی از زبان شیرین ترکی یاد میگرفتیم

مثلا ب سیب قرمز توی زبان  انگلیسی میگن رد اپل 

توی ترکی هم میگن قیرمیزی آلما 

صفت اول میاد

قواعدش مثل انگلیسیه برای کسایی ک بلد نیستن یه کم سخته 

اره واقعا...هر زبانی غیر از زبان مادری یاد گرفتنش سخته...باز ترکی سخت تره چون از بچگی یه چیزهای از انگلیسی یاد گرفتیم ولی ترکی دیگه هیچیییی 

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
مثلا ب سیب قرمز توی زبان  انگلیسی میگن رد اپل  توی ترکی هم میگن قیرمیزی آلما  صفت ا ...

واسه همین خیلیا میگن سخته