2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین دقیقا پس شاغلی شما ببخشید حتما شما مشکل پسندید؟؟؟

شاغلم ..

اصلا مشکل پسند نیستم .

تو خانواده ای بزرگ شدم که به نظر خودم تربیت خوبی نداشتم.دوران بچگی بسیار بدی داشتم .احساس کردم لیاقت زندگی مشترک و فرزند رو ندارم و توان اداره زندگی و تربیت بچه رو ندارم .گفتم لااقل این انصاف رو داشته باشم که بجز خودم کس دیگه ای رو بدبخت نکنم ..سرم رو انداختم پایین و به زندگی خودم رسیدم .لااقل میدونم که مدیون کسی نیستم و زندگی هیچ کس رو نابود نکردم

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
شاغلم .. اصلا مشکل پسند نیستم . تو خانواده ای بزرگ شدم که به نظر خودم تربیت خوبی نداشتم.دوران بچگی ...

آخه چرا؟؟؟

اصلا این طور ک شما خیلی زیبا صحبت کردید معلومه ک اتفاقا بسیار با کمالات هستید 

ن من قبولت دارم عزیزم

اعتماد ب نفس داشته باش

رتبه برتر آزمون وکالت
آخه چرا؟؟؟ اصلا این طور ک شما خیلی زیبا صحبت کردید معلومه ک اتفاقا بسیار با کمالات هستید  ن م ...

اعتمااد بنفسم مشکلی نداره ..خوب بودن فقط به خوب حرف زدن نیست .تربیت و روحیه و بلد بودن بعضی چیزها خیلی مهمه .هیچ جایی هم نوشته نشده و قانون نیست که هر کسی تو هر شرایطی که هست حتما باید ازدواج کنه یا بچه دار بشه .هر کس خودش رو بهتر از بقیه میشناسه و وقتی میبینه قادر به خوشبخت کردن کس دیگه ای نیست ، هیچ دلیل منطقی و حتی غیر منطقی برای تشکیل خانواده وجود نداره .

هیچ مشکلی هم با این مورد ندارم ..هر کس ازم میپرسه چرا ازدواج نکردی خیلی راحت میگم کیس مناسبی برای ازدواج نیستم :) خجالت هم نداره