شاید منظورم رو نمی تونم خوب بگم ..
جنبه منفی ازدواج رو نمی گم ...من جنبه منفی ازدواج کردن افرادی رو میگم که مناسب ازدواج نیستن .
ازدواج کردن با یه فرد خوب خیلی هم خوبه و می تونه برای هر دو طرف خوب باشه ..کلی آدم اطرافم هست که ازدواج کردن و خوشبخت هم شدن ..
منظورم اینه اون فردی که خودش میدونه که مناسب تشکیل خانواده نیست ، اگر کمی انصاف داشته باشه و خانواده تشکیل نده هم خودش راحته و هم یه نفر دیگه رو بدبخت نکرده ..اگر ازدواج نکنه اون طرف مقابلی که قرار بود بدبخت بشه هم ممکنه با یه نفر ازدواج کنه و خیلی هم خوشبخت بشه .
هیچ وقت هم به کسی نگفتم ازدواج بده ..خیلی هم خوبه ..
چیزی که بده ، ازدواج کردن کسیه که بنا به هر دلیلی میدونه که مناسب زندگی مشترک نیست .
خیلی از این مثال های منفی که زدم خودشون قبل از ازدواج می دونن که مناسب زندگی نیستن و قراره یه نفر دیگه رو بدبخت کنن ولی با یک فکر پوچ و بی خود که همه باید ازدواج کنن ، میرن و دختر و پسر مردم رو بدبخت میکنن .
پسری که هوس بازه و میدونه که آدم متعهدی نیست ، دلیلی نداره ازدواج کنه و دختر مردم رو بدبخت کنه و بهش خیانت کنه و طلاق ....
یا کسی که مشکل روحی داره و میدونه که نمی تونه خانواده خوبی تشکیل بده دلیلی نداره کسی رو بدبخت کنه ....
کسی که انحراف جنسی داره چرا باید ازدواج کنه ؟
کسی که تعادل روانی نداره و هر لحظه ممکنه بلایی سر همسرش بیاره چرا باید بچه ازدواج کنه و بچه دار بشه
من با خود ازدواج مشکلی ندارم ...با ازدواج کردن افرادی مشکل دارم که مناسب ازدواج نیستن .
منم چون فرد مناسبی برای تشکیل خانواده نیستم تا حالا به این موضوع فکر نکردم ..ولی وقتی دوستام ازدواج میکنن واقعا از ته دل خوشحال میشم و کیف می کنم .
ببخشید طولانی شد. البته میدونم بازم نتونستم منظورمو بگم ولی مهم اینه که سعیم رو کردم