2777
2789
اعتمااد بنفسم مشکلی نداره ..خوب بودن فقط به خوب حرف زدن نیست .تربیت و روحیه و بلد بودن بعضی چیزها خی ...

خوب این نظر شماست 

شاید طرف مقابل نظر ش چیز دیگه ای باشه

و شما همونی باشی ک اون میخاد

رتبه برتر آزمون وکالت
خوب این نظر شماست  شاید طرف مقابل نظر ش چیز دیگه ای باشه و شما همونی باشی ک اون میخاد

آخییی ..گناه داره بدبخت از همه جا بی خبر :)))) کلاه گشادی سرش میره .انصاف نیست   

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ مشکلی هم با این مورد ندارم ..هر کس ازم میپرسه چرا ازدواج نکردی خیلی راحت میگم کیس مناسبی برای از ...

ببخشید میشه بگی مثلا ایراد شما چیه لطفا؟؟؟

الکی روی خودت ایرادنزار تورو خدا

رتبه برتر آزمون وکالت
آخییی ..گناه داره بدبخت از همه جا بی خبر :)))) کلاه گشادی سرش میره .انصاف نیست    

همه ما ب هر حال یسری شرایط و مشکلات سخت در دوران کودکی داشتیم 

آدم بدون مشکل مگه داریم

این نباید دلیل این تصمیم شما باشه

رتبه برتر آزمون وکالت
ببخشید میشه بگی مثلا ایراد شما چیه لطفا؟؟؟ الکی روی خودت ایرادنزار تورو خدا

نداشتن خانواده خوب و تربیت خوب خودش بزرگترین ایراده ..اینکه حتی ندونی یه مسافرت رفتن خانوادگی یعنی چی ؟ اینکه ندونی رفتار درست مادر با پدر چیه یا پدر با مادر ؟ این که ندونی چطور باید محبت کنی ...این که ندونی زندگی رو چطور باید مدیریت کنی ..این چند ساعت بشینی فکر کنی و حتی یک دونه  خاطره خوب از دوران بچگی نداشته باشی که به یادت بیاد و خوش باشی ....اینا ایرادات خیلی خیلی خیلی بزرگ و خونه خراب کنیه ....خیلی از زندگی هایی که منجر به طلاق میشه ریشه اصلی همینا هستن .

نداشتن خانواده خوب و تربیت خوب خودش بزرگترین ایراده ..اینکه حتی ندونی یه مسافرت رفتن خانوادگی یعنی چ ...

خودت خوب باش

خودت زندگیت بساز

مگه همه پدر مادرا سواد درست و درمون دارن؟؟؟

خودت الگو باش

خودت قهرمان زندگیت باش

میدونم خیلی سخته خیلی 

وای این نبازد دلیل این باشه ک خودتو بباری پایین

واسه خودت خاطره بساز

من خودم از پایین ترین سطح جامعه رسیدم ب اینجا

رتبه برتر آزمون وکالت
خودت خوب باش خودت زندگیت بساز مگه همه پدر مادرا سواد درست و درمون دارن؟؟؟ خودت الگو باش خودت قهر ...

مگه الان زندگیم چشه ؟ خیلی خیلی راحت و تو رفاهم ..یک ریال بدهی ندارم .کارم رو دارم ..زندگیمو میکنم ..زندگی که همش ازدواج نیست .مهم اینه که از وضعی که داری رضایت داشته باشی که من کاملا راضیم الانم یه پیتزا نیم متری خوردم دارم استراحت میکنم فیلم میبینم .  
اصلا اعتقادی به این ندارم که زندگی حتما باید مشترک باشه ...حتما باید تولید مثل کنی بدون هدف ...اینا اصلا برام مهم نیست .

هی بهم میگن پس تو دوران پیری کی تر و خشکت می کنه ..

عه ..یه موجود بیگناه رو به دنیا میاریم و وارد کلی کثافت و دردسر میکنیم که آخر کار بیاد موقع پیری لگن بزاره زیرمون ؟ اصلا هدف درستی نیست .

مگه الان زندگیم چشه ؟ خیلی خیلی راحت و تو رفاهم ..یک ریال بدهی ندارم .کارم رو دارم ..زندگیمو میکنم . ...

الان ببخشید ما ک ازدواج کردیم و بچه آوردیم بی هدفه؟؟؟

این پس طرز فکر خودته

ننداز گردن خانوادت

ولی هر چقددم بگی خوشی اینو بدون تنهایی هزاریم مرفه باشی هیچ لذتی نداره اخرش

تنهایی فقط برای خداس

رتبه برتر آزمون وکالت
الان ببخشید ما ک ازدواج کردیم و بچه آوردیم بی هدفه؟؟؟ این پس طرز فکر خودته ننداز گردن خانوادت ولی ...

کسایی که ازدواج کردن و بچه دارن ممکنه بی هدف نباشن ولی اصولا ازدواج و بچه خودش هدف نیست ..هدف رفاه و خوشیه که بدون ازدواج و بچه هم بهش میشه رسید.کلا کسایی هستن که حق ازدواج کردن و بچه دار شدن ندارن چون نمی تونن اون ازدواج و بچه رو به رفاه و آسایش برسونن ..این افراد اگر انصاف داشته باشن و ازدواج نکنن خیلی از مشکلات بزرگ زندگی حل میشه . 

یه مثال کوچیک :

این سایت پر از داستان های زندگیه که خیانت توشه ...شوهره خیانت میکنه و خانومش میبخشه ..مرده اینبار حواسش رو جمع میکنه و هوشمندانه تر خیانت میکنه که لو نره ..خانومه دوباره میفهمه و اینبار آسیب چند برابر میشه و جنگ و دعوا ..این مرد کیس ازدواج نیست ..اگر انصاف داشته باشه و بجای ازدواج کردن و بدبخت کردن دختر مردم بره دنبال خوشی و ساختن زندگی خودش ، کلی مشکلات حل میشه ..البته این مثال رو همینجوری سر سری زدم و زیاد وارد جزئیات نمی شم ولی خودت هم کمی فکر کنی حق میدی که خیلی از مشکلاتی که الان داریم حاصل تشکیل خانواده دادن افرادی هست که اصلا شرایط تشکیل خانواده ندارن ولی به دلیل تربیت بد جامعه ما و فکر اینکه همه حتما باید ازدواج کنن وگرنه خوشبخت نیستن ، ازدواج میکنن و علاوه بر خودشون یه دختر یا پسر بیگناه و یه بچه از همه جا بیخبر رو بدبخت میکنن .

به نظرت اون پدری که سیخ میکنه تو گوش بچش یا یا کمر بند بچش سه ماهش رو کبود میکنه یا به خاطر اینکه صدای بچه نمیزاره شب بخوابه ، بلند میشه و پای بچه رو انقدر می پیچونه که از جا در میاد ، مورد مناسبی برای تشکیل خانواده هست ؟ یا مادری که از شوهرش طلاق گرفته و صیغه میشه و دخترش هم همراه با خودش تقدیم صیغش میکنه کیس مناسبی برای ازدواج هست ؟ 

اینا موردهایی هست که هممون هر روز دورو برمون میبینیم

کسایی که ازدواج کردن و بچه دارن ممکنه بی هدف نباشن ولی اصولا ازدواج و بچه خودش هدف نیست ..هدف رفاه و ...

عزیرم تمام اینایی ک شما میگی مشکلات بود 

چرا از جنبه مثبتش نمیگی؟؟

چرا از این همه تاپیک خوشبختی ک میزنن نمیگی؟؟

چرا انقد بدبینی؟؟

مگه هدف از ازدواج آسایشه؟؟؟

هدف از ازدواج آرامش روحی و جسمی و بقای نسله

معیارهای شما کاملا اشتباهه

مگه همه ازدواجا ب جای بدی ختم شدن؟؟؟

رتبه برتر آزمون وکالت
عزیرم تمام اینایی ک شما میگی مشکلات بود  چرا از جنبه مثبتش نمیگی؟؟ چرا از این همه تاپیک خوشبخ ...

شاید منظورم رو نمی تونم خوب بگم ..

جنبه منفی ازدواج رو نمی گم ...من جنبه منفی ازدواج کردن افرادی رو میگم که مناسب ازدواج نیستن .

ازدواج کردن با یه فرد خوب خیلی هم خوبه و می تونه برای هر دو طرف خوب باشه ..کلی آدم اطرافم هست که ازدواج کردن و خوشبخت هم شدن ..

منظورم اینه اون فردی که خودش میدونه که مناسب تشکیل خانواده نیست ، اگر کمی انصاف داشته باشه و خانواده تشکیل نده هم خودش راحته و هم یه نفر دیگه رو بدبخت نکرده ..اگر ازدواج نکنه اون طرف مقابلی که قرار بود بدبخت بشه هم ممکنه با یه نفر ازدواج کنه و خیلی هم خوشبخت بشه . 

هیچ وقت هم به کسی نگفتم ازدواج بده ..خیلی هم خوبه ..

چیزی که بده ، ازدواج کردن کسیه که بنا به هر دلیلی میدونه که مناسب زندگی مشترک نیست .

خیلی از این مثال های منفی که زدم خودشون قبل از ازدواج می دونن که مناسب زندگی نیستن و قراره یه نفر دیگه رو بدبخت کنن ولی با یک فکر پوچ و بی خود که همه باید ازدواج کنن ، میرن و دختر و پسر مردم رو بدبخت میکنن .

پسری که هوس بازه و میدونه که آدم متعهدی نیست ، دلیلی نداره ازدواج کنه و دختر مردم رو بدبخت کنه و بهش خیانت کنه و طلاق ....

یا کسی که مشکل روحی داره و میدونه که نمی تونه خانواده خوبی تشکیل بده دلیلی نداره کسی رو بدبخت کنه ....

کسی که انحراف جنسی داره چرا باید ازدواج کنه ؟ 

کسی که تعادل روانی نداره و هر لحظه ممکنه بلایی سر همسرش بیاره چرا باید بچه ازدواج کنه و بچه دار بشه 

من با خود ازدواج مشکلی ندارم ...با ازدواج کردن افرادی مشکل دارم که مناسب ازدواج نیستن .

منم چون فرد مناسبی برای تشکیل خانواده نیستم تا حالا به این موضوع فکر نکردم ..ولی وقتی دوستام ازدواج میکنن واقعا از ته دل خوشحال میشم و کیف می کنم .

ببخشید طولانی شد. البته میدونم بازم نتونستم منظورمو بگم ولی مهم اینه که سعیم رو کردم