2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 104 پست

شما اگه به بابات مستقیم بگی کلا رابطه پدر و دختریتون بهم میخوره روتون تو روی هم باز میشه و تا آخر عمر از هم متنفر میشید 

اگه به مامانت بگی زندگیش میشه آه و ناله و کلا دعوا  باباتم حاشا میکنه یا میگه خوب کردم به شما ربطی نداره 

و هر روز باید شاهد کشمکش و دعوا باشی شایدم مادرت طلاق بگیره 

بهترین راه اینه از یه شماره ناشناس به خالت اون خانوم متاهل و پدرت  یه پیام  بسیار تهدید آمیز بنویسی و بفرستی و بگی نه تنها به زنت میگم  و نه تنها به شوهراتون میگم بلکه تو کل محل و محل کار آبرو براتون نمیزارم  خود دانید 

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم به مامانم نميگفتم  چون فقط عذابش مال اونه حرص و جوشش مال اونه به بابات يه جوري ح ...

اره منم میگم گناه داره واس همون ۱۰ ماهه هیچی نگفتم

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
۱۹،من دو ماهه ازدواج کردم سر این موضوع از زندگی خودمم میترسم! شوهرمم متوجه این ترسم شد گفت من آدمی ن ...

اولا که هرگز نزارین شوهرتون بفهمه دوم اینکه از یک مشاور خوب کمک بگیرین تا راهنماییتون کنه اگر خواستین من مشاور تلفنی خوب با قیمت منصفانه سراغ دارم کارشونو تایید میکنم به خودم خیلی کمک کردن

دیگه دارم با چشمم چتاشو میخونم مطمعن چی؟😐

چی رد و بدل میشه توی چت ؟ راجع ب چ موضوعی چت میکنن ؟ حرفای عاشقانه ؟؟!!

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
روم نمیشه والا😐 من ب جای بابام خجالت میکشم🤦‍♀️

بالاخره باید یکاری کنی

اینجوری بریزی تو خودت و دم نزنی نابود میشی دختر

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
به اون زنه زنگ بزن و تهدیدش کن بگو آبروتو میبرم به بابات بگی بابات فقط حواسشو بیشتر جمع میکنه لو نده ...

خب به اون خانمه پیام بدم چی بگم؟

۲۰۶ بخوره تو سرش😑

اخه قبلا یه اجاره نشین همسایه داشتیم یارو کارخونه داشت اینو صیغش کرده بود پسرش هم خبر داشت از باباهه یه ماشین به عنوان حق سکوت گرفته بود 

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
چ حرفهایی میزنن؟ کلیتش ها؟عشقولن یا نه فقط صحبتهای دوستانه

بابام عادی تره اون باز ی مقدار عاشقانش میکنه..