2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 104 پست
بنظرم اول پیام و نامه تهدید آمیز بده یه جوری شک بنداز مامانتو که کنترل کنه باباتو....مستقیم بگی اولا ...

همون!! باز میگن چیزی نبوده تقصیر میتراس😑😑

باز مامانم انقدر با اون خانم صمیمی میگیره!

مسعله اینه ک اون جاشو خیلی راحت تو خونه ما باز کرد! داداشم رو میبره مدرسه و میاره..میخوایم بریم باغمون میاد کمک..با خاله هام دوست شده..حس میکنم زندگیمونو داره میبره😭😭😭

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصلا ب رو مامانت نیار .برو مستقیم ب بابات بگو  ک میدونی و اگه تموم نکنی هم ب مامان میگم هم ب شو ...

اینو موافقم..شوهرش جرش بده من دلم خنک بشه

همون!! باز میگن چیزی نبوده تقصیر میتراس😑😑 باز مامانم انقدر با اون خانم صمیمی میگیره! مسعله اینه ...

اصلا ب مامانت چیزی نگو ب صورت ناشناس برو با دو طرف جلو   اگه دیدی بازم ادامه داره مدرک جمع کن اخرین راه ب مامانت بگو

حتی نباید به باباش هم بگه چون قبحش میریزه و باباش دیگه از دخترش حساب نمیبره. به نظرم شماره زنه رو پی ...

شمارشو دارم،ب بابام ک هر کاری بکنم روم نمیشه! مگه اونو تهدید کنم😑😑 

همون!! باز میگن چیزی نبوده تقصیر میتراس😑😑 باز مامانم انقدر با اون خانم صمیمی میگیره! مسعله اینه ...

چه آدمهای عوضی پیدا شدن. عزیزم شاید پدرت زیاد مقصر نیست کرم از زنه است بنظرم به مادرت بگو خودشو واسه بابات بیشتر خوشکل کنه و حواسش جمعش باشه. 

اون دوتا زن تا میتونی با شوهراشون تهدید کن ولی ناشناس مثلا شماره شوهر خالتو بردار برا خالت بفرست بگو اگه ب کارت ادامه بدی شماره شوهرتو دارم شماره خواهرتم دارم ب اونا میگم

والا خوب چیزی نمیگه باباتون میرین سر وقت گوشی شون. گوشی وسیله شخصیه. من که جرات ندارم

واسه من و خواهرم گوشی نمیگیره ک بده! ب راه بد کشیده میشیم! میگه از گوشی من و مامانتون استفاده کنین!! 

اول مدرک بردار از گوشیش عکس بگیر یه چیزی برا اثبات داشته باشی برو به اون خانومه بگو و خالت بگو خود ...

اره مدرک میخام جمع کنم! باید گوشی بابامو هک کنم🤦‍♀️

چه آدمهای عوضی پیدا شدن. عزیزم شاید پدرت زیاد مقصر نیست کرم از زنه است بنظرم به مادرت بگو خودشو واسه ...

ولی اگه ب پای پاش برسه خالش خودشو میزنه ب مظلومی همه چی میندازه تقصیر باباش

شما اگه به بابات مستقیم بگی کلا رابطه پدر و دختریتون بهم میخوره روتون تو روی هم باز میشه و تا آخر عم ...

چون کلا رابطم با بابام از اول بد بوده دیگه بدتر ک راه نداره! متنفر هست منم متنفرم ازش! 

ولی اصلا نمیتونم این چیزا رو ب زبون بیارم پس پیام بهتره!

اولا که هرگز نزارین شوهرتون بفهمه دوم اینکه از یک مشاور خوب کمک بگیرین تا راهنماییتون کنه اگر خواستی ...

لطف کن عزیزم شمارشو بده