2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 104 پست
اگه بو برده بود دیگه کاری میکرد ک نتونن ی ماه دیگه همو ببینن! بچه خودشو با این لاشی نمیفرستاد ک! چق ...

الهی... پس فعلا از شماره ناشناس تهدیدش کن.البته اول با یه مشاور صحبت کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این شماره ناشناس ک نمیشه😐 شوهرم اگ بفهمه ی خط گرفتم بش نگفتم خودمو طلاق میده😐😐

از شماره خودم میفرستم،ببینم بابام جرعت داره بیاد بگه چرا این کارو کردی!

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
این شماره ناشناس ک نمیشه😐 شوهرم اگ بفهمه ی خط گرفتم بش نگفتم خودمو طلاق میده😐😐 از شماره خودم میف ...

لااقل تلگرامتو جوری تنظیم کن که شماره نامعلوم برای اون زنیکه هرزه بیفته 

اینجوری شمارت ناشناس میمونه

لااقل تلگرامتو جوری تنظیم کن که شماره نامعلوم برای اون زنیکه هرزه بیفته  اینجوری شمارت ناشناس ...

مرسی از کمکت عزیزم😍💕

فقط به مامانت نگو ولی اون دو تا رو تهدید کن حتما احتمالا این جور که گفتی پدرت همه روش قسم میخورن و قبولش دارن باعث شده که مورد توجه زن ها قرار بگیره و براشون مرد جذابی باشه باید دمشون رو قیچی کنی 

ولی مامانت رو کمی روشن کن چون معلومه ساده هست بهش مثلا بگو فلانی کرم میریزه مامان حواست باشه انگار ا ...

ممنونم از راهنماییت گلم💕🌸

سیلام ببین این چند تا کار رو حتما انجام بده ببین اول اینکه توی جمع خانوادگی بگو راستی فلانی باباش خیانت کرده به زنش زنه هم فهمیده خودکشی کرده بچه هاشونم یکیش چون مامانش مُرد رگ دستشو زد دوتاشو هم تو پرورشگاه اند خود مرده هم که خانواده ی خودش فهمیدن تف کردن تو صورتش مرده الان معتاد شده گدا شده زندگیشون بهم ریخته(از عاقبتش اگاهش کن) دومین کار اینکه برو از گوشیش شماره ی زن متاهل رو بردار و پیامارو هم اسکرین بگیر داخل گوشیت اول از همه از گوشی بابات به زنه فوحش خار بفرست بعد بلاک کن و پاکش کن شماره رو این خیلییییی خوبه بعدش برو زنه رو پیش شوهر و خانوادش رسوا کن زنگ بزن به زنه بگو ببین من آشناهای همونی ام که باهاش مخفیانه چت میکنی همه چیز رو به شوهرت میگم نابودت میکنم بعد اسکرین شات هارو به زنه با شماره ی ناشناس که بابات ندارتش بفرست به زنه بگو زندگیتو جهنم میکنم  اره خلاصه به باباتم هعی بگو اره مردای نجس خیانت میکنن میرین جهنم خدا تقاصشو پس میگیره و اینا واسه ی خالتم حالا نمیدونم چی گفتن و چی شدن ولی خب اون خواهر مادرت کاری نمیکنه مطمعا باش