2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چت ک میکنه باز میاد خونه پاک میکنه! خالمم متاهله ولی اهل زید هست

ماشالا ب این فامیل

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عزیزم تو رو خدا تو رو خدا تو رو خدا به مادرت نگو داغون میشه.....دوستمون خوب گفت نامه تایپ کنید بزارید تو جیبش تهدیدش کنید که اگه دست از این کاراش برنداره آبروشو میبرم....

هر چی آرزوی خوبه مال تو😘
خودتون چند سالتونه متاهلین؟

۱۹،من دو ماهه ازدواج کردم سر این موضوع از زندگی خودمم میترسم! شوهرمم متوجه این ترسم شد گفت من آدمی نیستم ک اهل این چیزا باشم بعدشم ب دور و بریات نگاه نکن ببین تو خانوادت چجوری بودن زندگی خودتم همونجوری میشه😐 ( نمیدونست بابام چیکار کرده)

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
عزیزم تو رو خدا تو رو خدا تو رو خدا به مادرت نگو داغون میشه.....دوستمون خوب گفت نامه تایپ کنید بزاری ...

حتی نباید به باباش هم بگه چون قبحش میریزه و باباش دیگه از دخترش حساب نمیبره. به نظرم شماره زنه رو پیدا کن تهدیدش کن.

اول مدرک بردار از گوشیش عکس بگیر یه چیزی برا اثبات داشته باشی

برو به اون خانومه بگو و خالت

بگو خودشونو جمع نکنن به شوهراشون میگی مدرکم داری

بعد به بابات بگو

بذار مامانتم بفهمه با کی داره زندگی میکنه

به مامانت نگو یه نامه تهدید آمیز تایپ کن برسون دست پدرت  بترسونش از ابروریزی و رسوایی رابطه ب ...

روم نمیشه والا😐 من ب جای بابام خجالت میکشم🤦‍♀️

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم