2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 104 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول به خودش بگو مطمئن بشو/:خدا به خداییش ستارالعیوب (:

دیگه دارم با چشمم چتاشو میخونم مطمعن چی؟😐

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

بنظرم به روي خودش بيار.ازش آتو بگير بترسونس از اينكه به مامانت بگي.ولي به مادرت چيزي نگو چون داغون ميشه.تهديدش كن كه آبروشو ميبري.ببين ديت از كارش برميداره يا نه.

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍
دیگه دارم با چشمم چتاشو میخونم مطمعن چی؟😐

خب بهش بگو اگه باز ادامه داد مادرتون رو در جریان بزارید/:

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

حق السکوت بگیر از بابات..بگو یه ۲۰۶ بندازه زیر پات تا به کسی نگی

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
اره بس سر کولر و بخاری گیر دادن بهشون دیگه دیونه شدن

😂😂😂وای واقعنم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بعني با خاله خودت هم رابطه داره؟

چت ک میکنه باز میاد خونه پاک میکنه! خالمم متاهله ولی اهل زید هست

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم