2777
2789
تله پاتی که کسی سمتمون بیاد به زبان خودمونی یه توضیح میدی از انجامش چجوریه؟یا مثلا کسی پولمون رو برگ ...

تله پاتی سه تا فایل صوتی هستش که شما عکس طرف مقابلتون رو میزارین و شمع و عود روشن میکنین و طبق اون فایل پیش میرین چیزهای ک بهتون میگه فقط باید سه شب انجام بشه. برای برگردوندن پولتون شکر گزاری بنویسین به زبان حال یا نامه به فرشته ی نگهبانش بنویسین ک بهتون برگردونه پول رو. تله پاتی برای جذب عشق هستش

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تله پاتی سه تا فایل صوتی هستش که شما عکس طرف مقابلتون رو میزارین و شمع و عود روشن میکنین و طبق اون ف ...

میشه فایل های تله پاتی رو برام بفرستید یا کانالی که هس لینک کانال رو بدید ؟تله پاتی ساناز اسبقی هس؟

قانون جذب خیلی ساده هست اصلا کلاسم نمیخاد

شما فقط ب اون هدفت فکر کن 

ایمان داشته باش ک بهش میرسی

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
میشه فایل های تله پاتی رو برام بفرستید یا کانالی که هس لینک کانال رو بدید ؟تله پاتی ساناز اسبقی هس؟

من توی کانالی رایگان ندیدم قبلش باید تمرین هاش انجام بشه و برین این قدم رو عزیزم  بهتره قدم های جذب رو کامل برین.

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
منم دیدم ولی کامل نبودن هیچ کدوم چون چک کردم با اپیکیشن

کاملش ۹ ماهش تو یه کانال بود الان ندارمش تو کانال مهرگان هم هس این لینکشه سرچ کنی کارشناس هر ۹تاماهش رو میاره

فایلهای دوره‌های جذب پولی VIP💵💶💰https://t.me/joinchat/AAAAAEqi8SjIIYvPhCa6hA

کاملش ۹ ماهش تو یه کانال بود الان ندارمش تو کانال مهرگان هم هس این لینکشه سرچ کنی کارشناس هر ۹تاماهش ...

کامله عزیزم استفاده کنین

تله پاتی مال دوره جذب عشق ساناز اسبقی هس؟همونکه قدم سیزدهمش هس؟

من توی قدم های خانم اسبقی ندیدم اما اگر هست و تله پاتی و سه شب هستش اره انجام بدین.

اینم لینک کانالی که دوره جذب عشق هس همه قدم هاش 🎀مدرس شریفه غلامی و  ساناز اسبقی🎀https:// ...

غلامی قبلا ادمین استاد چرختاب بوده و فایل هاش رو میدزده انگاری  اسبقی خیلی خوبه استفاده کنین

اونکه شما میگین مال کیه؟پولی خریدین خودتون؟

مال من زبان اصلی هستش ک ترجمه شدن ایرانی نیستن خانومی